Zwarte keukens

Zwart is het nieuwe wit

Zwart in iedere keukenstijl

Zwart is een veelzijdige kleur. Zo is zwart eenvoudig te combineren met andere kleuren in het keukendecor. Daarnaast is deze donkere kleur industrieel, chique en sfeervol. Hierdoor is deze goed bruikbaar in iedere keukenstijl. Denk bijvoorbeeld aan een strakke designkeuken in mat zwart of een zwarte industriële keuken met houten accenten. Bekijk hieronder onze mooiste zwarte keukens.

Donkere urban keuken

Mat zwarte keuken met gele accenten

Een mat zwarte keuken is momenteel erg populair. Door de matte afwerking in combinatie met gele accenten krijgt de keuken een robuuste uitstraling. Hierdoor past deze mat zwarte keuken perfect bij een industriële interieurstijl. Het zwart uit deze industriële keuken is goed te combineren met natuurtinten, zoals bruin en groen.

Mat zwarte keuken bekijken

Zwart-witte design keuken

Wil je liever een design keuken met zwart én wit? Kies dan voor een strakke zwart-witte keuken, welke gericht is op een modern uiterlijk. Designkeukens herken je aan een hoekige vormgeving met duidelijke lijnen. Deze zwart-witte keuken kenmerkt zich dan ook door een wit keukeneiland, met hoogglans witte (greeploze) frontjes en een zwart stenen werkblad. Daarnaast heb je dankzij de hoge zwarte keukenkasten meer dan voldoende opbergruimte.

 

Zwart-witte keuken bekijken
zwart-witte keuken
Moderne houten greeploze keuken met granieten werkblad

Moderne keuken zwart

Zwart is ook erg trendy onder de moderne keukens. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze prachtige moderne keuken, met een zwart marmerlook werkblad van maar liefst 6cm dik. Dit werkblad loopt aan beide zijden van het keukeneiland tot de grond door. De luxe uitstraling van dit zwarte werkblad combineren wij met warme houten frontjes voor een moderne uitstraling. Kortom, zoekt u een moderne zwarte keuken? Dan is deze moderne houten greeploze keuken wellicht iets voor jou.

Moderne keuken bekijken

Industriële houten keuken met zwart

We zien steeds vaker dat men kiest voor een houten keuken met zwarte accenten. Ook deze zwarte keuken is natuurlijk helemaal passend in de industriële woonstijl. De zwarte handgrepen, spoelbak en kasten geven deze keuken een strakke uitstraling. Deze strakke zwarte accenten geven een mooi contrast met de warme natuurtinten in de keuken. Het totaal zorgt niet alleen voor een robuuste, maar ook voor een natuurlijke uitstraling.

Zwarte industriële keuken bekijken
houten urban keuken zwart
Zwarte keuken gouden accenten

Zwarte keuken met goud

Gouden accenten in een zwarte keuken zijn helemaal in. Zwarte keukens met goud staan voor luxe en exclusiviteit. Met de gouden kraan, spoelbak en frontjes krijgt het chique design van deze zwarte keuken écht een gouden randje. Kortom, deze kleurencombinatie zorgt voor een zeer luxe en unieke uitstraling.

Meer keukeninspiratie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer inspiratie? Bestel dan ons inspiratiemagazine of maak direct een afspraak in een van onze showrooms.