Marquardt Küchen Sint-Maartensdijk

Vanaf medio december is ook Marquardt Küchen in Zeeland te vinden, namelijk in Sint-Maartensdijk (Tholen), voorheen Potter Keukens. Het team van Sint-Maartensdijk staat voor u klaar om u van A tot Z te ontzorgen en de perfecte keuken voor u samen te stellen.

Wij houden van mooie keukens die ook nog eens functioneel zijn. Verder hebben we een zeer groot en gevarieerd assortiment in stenen werkbladen.

De deur uit met een mooie keuken én een goed gevoel

Samen met u maken we graag een ronde door onze nieuwe vestiging, geven we advies en komen we samen tot een voor u passend en op maat gemaakt ontwerp. Hierbij staan uw wensen op nummer 1. Eventuele moodboards, maten en ideeën mag u uiteraard meenemen, zo komen we tot een nog beter beeld van uw wensen.

Uiteraard doen we dit alles onder het genot van een heerlijke kop koffie en wat lekkers. Bekijken we alle mogelijkheden van werkbladen, fronten, kleuren tot aan A-merk apparatuur. En niet geheel onbelangrijk geven we gratis kleur- en interieur advies om de keuken nog meer te laten aansluiten bij de leef- en woonruimte.

Loop gerust eens binnen of maak een afspraak.

Wij zijn nog op zoek naar een verkoper

Voor onze locatie in Zeeland zijn wij nog op zoek naar een gedreven verkoper. Bent u een geboren verkoper en ligt uw interesse en passie bij keukens en interieur? Kom dan langs in de showroom of stuur een e-mail naar sintmaartensdijk@marquardt-kuchen.nl

Adresgegevens

Marquardt Küchen Sint-Maartensdijk
Nijverheidsweg 4
4695 RC Sint-Maartensdijk
t: n.n.b.
E: sintmaartensdijk@marquardt-kuchen.nl

Nu alvast meer weten over ons?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.