Marquardt Küchen Sint-Maartensdijk

De gevel van Marquardt Sint Maartensdijk
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09:30 - 17:30
Woensdag09:30 - 17:30
Donderdag09:30 - 17:30
Vrijdag09:30 - 17:30
Zaterdag09:30 - 17:00
ZondagGesloten
Op maandag en avonden zijn wij speciaal voor u op afspraak geopend. 2e pinksterdag(20 mei) geopend op afspraak.
Contactgegevens

Het mooiste compliment is toch een stralende klant bij oplevering van hun nieuwe keuken!

Mijn naam is Jean-Pierre Petiet, hoewel mijn naam anders doet vermoeden ben ik een geboren en getogen Zeeuw.

Zo ben ik al vele jaren actief in de wereld van keukens en ook het ondernemerschap is mij niet vreemd. En nu dan als franchisenemer bij Marquardt Küchen in Sint-Maartensdijk, echt geweldig.  Hetgeen in een samenwerking met Marquardt Küchen mij zo aanspreekt is de samenwerking onderling van de aangesloten ondernemers. Je staat er nooit alleen voor, en de expertise is enorm binnen onze organisatie, alle disciplines zijn vertegenwoordigd. Enkele hiervan zijn oud-collega’s en via hen ben ik dan ook in contact gekomen met deze organisatie. Wat direct aansprak is het gedachtegoed, dicht bij de bron, zoals we dit vertolken. Hier hebben we het niet alleen over onze materialen, producten, maar ook vooral over onszelf, blijf oprecht en eerlijk naar de consument. Geen gedoe, of gegoochel met prijzen, kortingen, maar eerlijk advies en transparantie is wat wij je bieden.

 

Een luisterend oor en het juiste advies

Een keukenaankoop is een hele uitgave en daarin wil je de juiste keuze maken, ga je alleen uit van een budget, dan kom je vaak bekocht uit. Met het juiste advies en vooral luisterend oor wordt je droomkeuken een passende aankoop, die aan jouw wensen voldoet.

Verdieping en oprechte interesse in de vraag van de klant is het enige juiste waar ik voor sta. Door de juiste interactie samen met de zoekende klant kom je tot hun persoonlijke keuken.  Deze samenwerking met de klant vergt goede communicatie, bij Marquardt Küchen is dit dan ook een van de belangrijkste kernwaarden. Persoonlijk hou ik van goede structuren en duidelijkheid, de werkwijze van Marquardt Küchen zijn dan ook typisch Duits. Niets aan het toeval overlaten, maar controle gedurende het hele proces, zo voorkom je teleurstellingen.

Samen streven wij ernaar mensen blij te maken met topproducten

Het mooiste compliment is toch een stralende klant bij oplevering van hun nieuwe keuken, daar doe ik het voor. Mensen blij maken met een top product, wat een fijn werk hebben wij toch?!​​

Samen met mijn collega’s Willy, Edwin, Nienke en onze monteurs Patrick, Jan en Elbert helpen wij je graag  jouw droomkeuken te realiseren. Onze gastvrije Nienke ontvangt u graag, en voorziet u tijdens het eerste contact  van heerlijke koffie of thee met altijd wat lekkers uit de streek. Collega Willy is de alleskunner komt zelf uit deze streek en bekend bij een ieder, wat fijn is om van haar te horen hoe we onze lokale klanten hier mogen verwelkomen.

Edwin onze meest ervaren keukenadviseur,  die u alles van de huidige trends en design in keukenland kan vertellen. En vergeet onze montagespecialisten Patrick, Jan, en Elbert niet, die weten hoe je een kwalitatief hoogwaardige keuken dient te monteren. Dit tezamen met een goed netwerk van vakmensen om ons heen zijn de juiste ingrediënten om een droomkeuken te realiseren.

 

Thuis bij Martin en Janita

Martin en Janita merkten bij hun eerste bezoek aan de showroom in Sint-Maartensdijk direct hoe anders de stijl was in vergelijking met andere keukenzaken. Onlangs slaagden zij voor hun nieuwe keuken bij Marquardt. Ben je benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan het interview.

Het interview met Martin en Janita
Martin en Janita in hun nieuwe Marquardt keuken