Marquardt Küchen Sint-Maartensdijk

Openingstijden

Je kan contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina of via ons telefoonnummer/mailadres.

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Wij zijn maandag en ‘s avonds op afspraak geopend, neem contact op via mail of telefonisch om een afspraak te plannen!

Keukens Utrecht

Adresgegevens

Mag ik je binnenkort ontmoeten in onze showroom te Sint-Maartensdijk, ik en mijn collega’s gaan graag voor en met jou aan de slag. Tot snel!

Marquardt Küchen Sint-Maartensdijk
Nijverheidsweg 1
4695 RC Sint-Maartensdijk
T: 0166-782505
E: sintmaartensdijk@marquardt-kuchen.nl

Volg ons ook op Instagram!
Instagram

Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp uw droomkeuken.

 
Versturen

Bij een smaakvolle keuken hoort een fijne afdronk. Daarom is maart wijnmaand hier bij Marquardt. We bieden je de hele maand maart bij aankoop van een keuken een wijnkoeler aan voor slechts €261 (t.w.v. €1339). Deze stijlvolle wijnkoeler heeft 2 temperatuurzones en een capaciteit voor maar liefst 51 flessen van je favoriete wijnen. Wacht dus niet te lang en profiteer nu van dit exclusieve extraatje. 

Op zaterdag 25 maart organiseren wij bovendien een feestelijke wijnproeverij in onze showroom in Sint-Maartensdijk, inclusief verschillende kookdemonstraties. Kom je ook gezellig langs? Aanmelden hoeft niet, loop gerust binnen om te genieten van exclusieve wijnen en lekkere hapjes!

Het mooiste compliment is toch een stralende klant bij oplevering van hun nieuwe keuken!

Mijn naam is Jean-Pierre Petiet, hoewel mijn naam anders doet vermoeden ben ik een geboren en getogen Zeeuw.

Zo ben ik al vele jaren actief in de wereld van keukens en ook het ondernemerschap is mij niet vreemd. En nu dan als franchisenemer bij Marquardt Küchen in Sint-Maartensdijk, echt geweldig.  Hetgeen in een samenwerking met Marquardt Küchen mij zo aanspreekt is de samenwerking onderling van de aangesloten ondernemers. Je staat er nooit alleen voor, en de expertise is enorm binnen onze organisatie, alle disciplines zijn vertegenwoordigd. Enkele hiervan zijn oud-collega’s en via hen ben ik dan ook in contact gekomen met deze organisatie. Wat direct aansprak is het gedachtegoed, dicht bij de bron, zoals we dit vertolken. Hier hebben we het niet alleen over onze materialen, producten, maar ook vooral over onszelf, blijf oprecht en eerlijk naar de consument. Geen gedoe, of gegoochel met prijzen, kortingen, maar eerlijk advies en transparantie is wat wij je bieden.

 

Een keukenaankoop is een hele uitgave en daarin wil je de juiste keuze maken, ga je alleen uit van een budget, dan kom je vaak bekocht uit. Met het juiste advies en vooral luisterend oor wordt je droomkeuken een passende aankoop, die aan jouw wensen voldoet.

Verdieping en oprechte interesse in de vraag van de klant is het enige juiste waar ik voor sta. Door de juiste interactie samen met de zoekende klant kom je tot hun persoonlijke keuken.  Deze samenwerking met de klant vergt goede communicatie, bij Marquardt Küchen is dit dan ook een van de belangrijkste kernwaarden. Persoonlijk hou ik van goede structuren en duidelijkheid, de werkwijze van Marquardt Küchen zijn dan ook typisch Duits. Niets aan het toeval overlaten, maar controle gedurende het hele proces, zo voorkom je teleurstellingen.

Het mooiste compliment is toch een stralende klant bij oplevering van hun nieuwe keuken, daar doe ik het voor. Mensen blij maken met een topproduct, wat een fijn werk heb ik toch?!​​

Samen met mijn collega’s Willy, Patrick (niet op de foto) en John (allen al werkzaam bij de keukenzaak Potter Keukens die eerst in dit pand gevestigd was) helpen wij je graag in de zoektocht naar jouw droomkeuken. Willy de alleskunner komt zelf uit deze streek en bekend bij een ieder, wat fijn is om van haar te horen hoe we onze lokale klanten hier mogen verwelkomen.

John is een echte keuken- en interieurspecialist pur sang, en zeer technisch onderlegd, en vergeet onze montagespecialist Patrick niet, die weet hoe je een kwalitatief hoogwaardige keuken dient te monteren. Dit tezamen met een goed netwerk van vakmensen om ons heen zijn de juiste ingrediënten om een droomkeuken te realiseren.