Marquardt Küchen Zoeterwoude

Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 – 18:00
Woensdag10:00 – 18:00
Donderdag10:00 – 18:00
Vrijdag10:00 – 18:00
Zaterdag10:00 – 17:00
Zondag12:00 – 17:00
Elke avond zijn wij open op afspraak.
Je kunt een afspraak maken via de mail of telefonisch!

In de maanden juni, juli en augustus zijn wij op zondagen gesloten.
Contactgegevens
Hoge Rijndijk 299-B 2382 AP Zoeterwoude

Klanten zullen zich vrijwel direct thuis voelen als ze bij Marquardt Zoeterwoude binnen komen wandelen. Ons streven is om iedere klant op zijn of haar gemak te stellen en met een vrij gevoel rond te laten lopen in een ongedwongen sfeer. Altijd wat lekkers voor bij de koffie en creatief en kundig personeel wat plezier in zijn en haar werk heeft en met passie jouw droomkeuken ontwerpt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 

“Mijn winkel is als een woonkamer. Het voelt als thuis

Wij proberen een ontwerp altijd net even wat extra’s mee te geven door er een meubelachtige draai aan te geven welke aansluit bij de leefstijl en het karakter van de klant. Een keuken is tegenwoordig onderdeel van het interieur. En wat mij betreft de ziel van een woning. De interieurelementen die je in mijn winkel tegenkomt kunnen uiteraard ook via ons worden geleverd.

Het meeste gebeurt in Zoeterwoude aan de grote tafel bij de demonstratie keuken. Onder het genot van een hapje en een drankje samen naar een mooi ontwerp toewerken. De ruimte om jezelf te zijn, zo ook de klant. De keuken en het ontwerp krijgen de volle aandacht binnen een transparant prijsbeleid wat direct netto is. Dit is de beleving die wij in Zoeterwoude aan de klant willen meegeven.

“Bij ons koop je niet alleen een keuken, wij geven je er een beleving bij cadeau”

Samenwerking interieurstylist Michelle

Bij Marquardt zien we de keuken als het kloppend hart van het huis. We behandelen een keuken als een belangrijk onderdeel van je interieur. Daarnaast hechten we ontzettend veel waarde aan persoonlijk contact. Echt luisteren naar de wensen van onze klant. Keer op keer weer een unieke droomkeuken creëren. Betrokken zijn en ook blijven, van het moment dat klanten onze showroom binnen stappen tot het vieren van de oplevering.

Om onze klanten nog beter te kunnen voorzien van passend stijladvies, zijn we als Marquardt Zoeterwoude een samenwerking gestart met interieurstylist Michelle de Graaf van IKBENMIES. Zij ademt interieur in alles wat ze is en dat zie je in haar werk! 

 

“Ik ben in mijn vrije tijd eigenlijk altijd bezig met interieur. Of het nou het volgen van de nieuwste woontrends is, of het bijwonen van interieur events, zolang het iets met interieur te maken heeft ben ik van de partij! Dit is één van de grootste redenen dat ik “IKBENMIES” ben begonnen. Het voelt totaal niet als werk, het zit in mijn DNA.”

We delen dezelfde waarden. Ook bij Michelle staat persoonlijk contact voorop. Ze leeft zich volledig in in de klant, waardoor het uiteindelijke resultaat zijn eigen karakter krijgt. Dus wil jij nét dat stapje verder gaan en je keuken volledig laten stijlen? Maak dan een afspraak met Michelle bij Marquardt Zoeterwoude. We staan samen voor je klaar! Een afspraak maken met Michelle kan eenvoudig via de mail of telefonisch.