Marquardt Küchen Utrecht

Tevreden klanten, daar gaat het om!

Wat mijn doel is dit jaar?

Ik weet het antwoord meteen: een hele fijne sfeer creëren in de winkel, zowel voor het team als voor de klanten. Toen ik jaren terug begon in dit vak, was dat wat me het meeste beviel. De sfeer in de winkel in Utrecht was geweldig en dat vertaalde zich in zowel omzet als in de tevredenheid van onze klanten.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag 11:00 – 17:00

Elke avond zijn wij open op afspraak. Je kunt een afspraak maken via de mail of telefonisch!

Keukenwinkel utrecht

Adres

Showroom Utrecht

Zeelantlaan 59
3526 AK Utrecht

utrecht@marquardt-kuchen.nl

+31 30 214 8220

Volg ons ook op Instagram!

Instagram

Interese gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp jouw droomkeuken.

 
Versturen

Bij een smaakvolle keuken hoort een fijne afdronk. Daarom is maart wijnmaand hier bij Marquardt. We bieden je de hele maand maart bij aankoop van een keuken een wijnkoeler aan voor slechts €261 (t.w.v. €1339). Deze stijlvolle wijnkoeler heeft 2 temperatuurzones en een capaciteit voor maar liefst 51 flessen van je favoriete wijnen. Wacht dus niet te lang en profiteer nu van dit exclusieve extraatje. 

Onderdeel van die ‘beleving’, zoals ik onze werkwijze altijd noem, zijn voor mij de huisbezoeken. Als een keuken is opgeleverd, ga ik bij de klant op bezoek. Ik ga na of men tevreden is en of er zaken verbeterd kunnen worden. Daarbij maak ik steevast een foto. Die foto’s wil ik gaan delen op Facebook en eventueel verzamelen in een plakboek. De meeste mensen vinden dat hartstikke leuk! Altijd mooi ook om aan nieuwe klanten te laten zien. En ook dat draagt bij aan een gezellige sfeer.

Dat ik per 1 januari 2022 als zelfstandig ondernemer ben gestart bij Marquardt is geen toeval. Ik ben voor Marquardt gevallen omdat het een merk is dat hele duidelijke keuzes maakt. We zijn heel transparant in de prijsvoering, een klant krijgt meteen een netto prijs. Daarnaast is Marquardt heel sterk in stenen bladen; die worden in Duitsland in een eigen fabriek gemaakt. Ook werken we alleen met Duitse A-merken wat apparatuur betreft. Degelijkheid staat hier dus écht voorop en dat merk je in alles.

Nadat ik jarenlang een commerciële functie vervulde in het buitenland, vind ik het heel prettig om nu weer actief te zijn in Nederland. Het weer valt soms wat tegen, maar het plezier dat ik haal uit het creatief bezig zijn met keukens is onbetaalbaar. Ik hoop dat onze klanten minstens zoveel plezier hebben van hun droomkeuken als ik had bij het realiseren van hun droom!