Marquardt Küchen Utrecht

Wil jij geadviseerd worden over jouw droomkeuken?

Route
Maandag12:00 - 18:00
Dinsdag10:00 – 18:00
Woensdag10:00 – 18:00
Donderdag10:00 – 18:00
Vrijdag10:00 – 18:00
Zaterdag10:00 – 17:00
Zondag11:00 – 17:00

Elke avond zijn wij open op afspraak. Je kunt een afspraak maken via de mail of telefonisch!

Marquardt Küchen
Utrecht

Op de woonboulevard in het centraal gelegen Utrecht, vind je onze luxe winkel! Carlos Suarez is hier sinds 1 januari 2022 begonnen als ondernemer. Dit werk doet hij met veel liefde voor de zaak en natuurlijk de klanten die dit bewerkstelligen.

Bekijk onze Google reviews

Tevreden klanten, daar gaat het om!

Wat mijn doel is dit jaar?

Ik weet het antwoord meteen: een hele fijne sfeer creëren in de winkel, zowel voor het team als voor de klanten. Toen ik jaren terug begon in dit vak, was dat wat me het meeste beviel. De sfeer in de winkel in Utrecht was geweldig en dat vertaalde zich in zowel omzet als in de tevredenheid van onze klanten.

Onderdeel van die ‘beleving’, zoals ik onze werkwijze altijd noem, zijn voor mij de huisbezoeken. Als een keuken is opgeleverd, ga ik bij de klant op bezoek. Ik ga na of men tevreden is en of er zaken verbeterd kunnen worden. Daarbij maak ik steevast een foto. Die foto’s wil ik gaan delen op Facebook en eventueel verzamelen in een plakboek. De meeste mensen vinden dat hartstikke leuk! Altijd mooi ook om aan nieuwe klanten te laten zien. En ook dat draagt bij aan een gezellige sfeer.

Dat ik per 1 januari 2022 als zelfstandig ondernemer ben gestart bij Marquardt is geen toeval. Ik ben voor Marquardt gevallen omdat het een merk is dat hele duidelijke keuzes maakt. We zijn heel transparant in de prijsvoering, een klant krijgt meteen een netto prijs. Daarnaast is Marquardt heel sterk in stenen bladen; die worden in Duitsland in een eigen fabriek gemaakt. Ook werken we alleen met Duitse A-merken wat apparatuur betreft. Degelijkheid staat hier dus écht voorop en dat merk je in alles.

Creatief met keukens

Nadat ik jarenlang een commerciële functie vervulde in het buitenland, vind ik het heel prettig om nu weer actief te zijn in Nederland. Het weer valt soms wat tegen, maar het plezier dat ik haal uit het creatief bezig zijn met keukens is onbetaalbaar. Ik hoop dat onze klanten minstens zoveel plezier hebben van hun droomkeuken als ik had bij het realiseren van hun droom!

Inspiratie opdoen met het Marquardt magazine?

Vul het formulier hiernaast in en het magazine valt binnen enkele werkdagen kosteloos bij je op de deurmat.

Magazine

    Dichtstbijzijnde vestiging
    Algemene informatie
    Adresgegevens