Marquardt Küchen Rotterdam Alexandrium

Openingstijden
Maandag13:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 20:00
Zaterdag10:00 - 17:30
Zondag12:00 - 17:00

Wens je een huisbezoek om verder te kijken naar de mogelijkheden binnen jouw ruimte? Dan kun je met ons een vrijblijvende afspraak maken waarbij wij onze expertise gebruiken om jouw wensen te realiseren.

Op Koningsdag zijn wij gesloten, op Hemelvaartsdag zijn wij geopend van 12.00-17.00, op eerste pinksterdag zijn wij gesloten en op tweede pinksterdag zijn wij geopend van 12.00-17.00.
Contactgegevens
Watermanweg 203 3067 GA, Rotterdam

Persoonlijk contact en kwaliteit staan voorop

Wij zijn Mike, Cas & Jeroen, franchisenemers van Marquardt Rotterdam. Bij elkaar opgeteld hebben we al ruim 35 jaar ervaring in de keukenbranche. Tijdens ons werk leerde wij elkaar kennen en er ontstond een goede klik. We vulden elkaar in de showroom zo goed aan dat we dachten: ‘Moeten wij niet voor onszelf starten?’

En zo geschiedde, we besloten onze kennis en krachten te bundelen en kozen voor een formule waarbij kwaliteit in materialen en persoonlijk contact voorop staat: Marquardt dus. Van de hoogwaardige apparatuur tot de eindeloze mogelijkheden qua kastenwerk, van de fantastisch mooie exclusieve werkbladen van steen tot de mogelijkheden met deze materialen: de volledige collectie van Marquardt is van top kwaliteit. Daarnaast is het fijn om de klanten van eerlijk advies en een eerlijke prijs te kunnen voorzien, zonder gedoe. Dat geeft rust en vertrouwen voor de klant om op eigen tempo afwegingen en keuzes te maken.

Een keuken aanschaffen moet vooral leuk zijn

Een keuken aanschaffen moet vooral leuk zijn, als je het ons vraagt. Daarom begeleiden wij onze klanten altijd met kennis, eerlijkheid en een lach door het hele traject. Dat maakt het werk voor ons ook zo leuk! Van A tot Z contactpersoon zijn en blijven voor een klant om uiteindelijk die droomkeuken te zien in hun huis is fantastisch. Een dag is voor ons geslaagd als we dat vertrouwen van een klant hebben gekregen en we voor ze aan de slag mogen.

Dus, wanneer mogen we voor jou aan de slag? Stap gerust eens binnen, we staan klaar met een ‘bakkie pleur’ en een flinke dosis energie!

 

Zij aanzicht van de landelijke keuken met keramieken werkblad

Thuis bij Bernadette en Richard

Bernadette en Richard zijn onlangs geslaagd voor hun nieuwe keuken bij Marquardt Rotterdam. Ben je benieuwd naar hun ervaring? Lees dan hun interview.

Het interview met Bernadette en Richard