fbpx

Marquardt Küchen Rotterdam Alexandrium

Na jaren ervaring in de bestaande keukenbranche was ik toe aan iets nieuws. Ik merkte dat aan de klanten en ook vooral aan mijzelf. Het werd tijd voor de next step. Een manier van werken die past in deze tijd. Als geboren Rotterdammer kon ik mijzelf geen betere plek bedenken dan dé woonmall van Rotterdam. Hier kan ik met trots mijn ambitie waarmaken. Ook ben ik erg trots om de kracht en het gedachtegoed van Marquardt Küchen te kunnen vertalen naar Nederland. Zij geven mij het platform om te werken op een hele fijne manier.

“Ik behandel mijn klanten graag als familie”

Als u de klanten als familie behandelt voelen ze dat meteen. Het geeft een gevoel van vertrouwen. Eigenlijk alles wat u nodig heeft om de juiste keuzes te maken. Overal kan men een keuken kopen, maar wij doen net dat stapje extra waarin wij onze klanten volledig ontzorgen in een vaak al drukke en stressvolle periode met het verbouwen of betreden van een woning. Door onze manier van werken bent u niet één van de velen, maar krijgt u de aandacht die u verdient! Met uw persoonlijke projectleider heeft u het gehele traject één aanspreekpunt en daarmee de kwaliteit die u nodig heeft.

“Overal kan men een keuken kopen, maar wij doen net dat stapje extra”

Een keuken heeft, in tegenstelling tot in het verleden, een prominente plek gekregen in de woning. Het is anno 2019 een belangrijk onderdeel geworden van de sfeer die u wilt creëren en een vertaling van uw persoonlijke stijl. Ook is koken voor velen een leuke bezigheid, waarvoor u bij ons natuurlijk ook fantastische apparatuur kunt selecteren van de juiste kwaliteit en functionaliteit.

Urban, strak modern of klassieke keukens zijn dankzij ons ruime aanbod heel goed samen te stellen. Wij werken met prachtige materialen zoals marmer, graniet en hout. Ook keramiek, dekton of RVS is bij ons mogelijk. Het enige wat u dan nog nodig heeft is een stukje vakmanschap met de juiste aandacht en beleving die u gaat helpen om het perfecte ontwerp te creëren. Dit gehele proces wordt u volledig van a tot z uit handen genomen door uw persoonlijke projectleider. Ook wordt onze manier van werken zeer gewaardeerd door onze klanten.

Een duidelijk en transparante werkwijze waarin u op uw eigen tempo bepaalt of en wanneer u klant wilt worden.

Showroom Rotterdam

Watermanweg 203
3067 GA, Rotterdam

Alexandrium@marquardt-kuchen.nl
+31 10 720 0727

Openingstijden

Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 17:30
Zondag 12:00 – 17:00

Voor afspraken buiten gestelde openingstijden kunt u contact met ons opnemen, wij denken graag met u mee.

Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp uw droomkeuken.

Kies hier de datum en tijd