Coronavirus: lees hier hoe wij ermee omgaan

Marquardt Küchen Rotterdam Alexandrium

Welkom in onze inspiratieruimte!

De keukenmarkt is een leuke, maar soms ook ingewikkelde combinatie van vormgeving, kleurtoepassing en prijsbeleid. En precies om deze reden voelen wij er ons thuis. Wij zijn Sanne en Leroy, de nieuwe franchisenemers en ook een echtpaar in het leven met als doel onze passie uit te kunnen voeren. Met als wens een prachtig concept creëren welke uw huis een thuisgevoel geeft. Volledig aangepast op de behoefte en wens van onze klanten. Samen met ons team van ervaren adviseurs maken wij uw behoefte werkbaar en begeleiden het hele aankooptraject van A tot Z! 

Keukenervaring hebben wij over de hele branche opgedaan maar voor ons is bij Marquardt Küchen ‘het’ verschil de dienstverlening en de ruimte om écht een verschil te kunnen maken. Daarom hebben wij filiaal Rotterdam Alexandrium overgenomen in April 2021. Een prachtig bedrijf in het midden/hoog segment met een transparante werkwijze, welke compleet aansluit op onze behoeften. Wij kiezen voor finesse en souplesse. Niet prijsvergelijk maar product vergelijk. Onze werkwijze overstijgt de verkoop van een keuken, wij maken uw woonruimte compleet en denken mee van A tot Z. Met onze prachtige showroom hebben wij alle nodige gereedschappen in huis om uw droom werkelijkheid te kunnen maken. Van de meest edele materialen als Marmer en Natuursteen tot de Duitse designkeukens welke wij voor u op maat kunnen maken. Diverse stijlen van Hotel chique tot warm landelijk, alles is verkrijgbaar.

Wanneer u op zoek gaat naar een juiste keuken, zoekt u ook naar de juiste winkel. Marquardt Küchen Alexandrium is een winkel welke in 2021 volledig is vernieuwd met als grondslag de actuele trends op de markt te tonen en waar de stijlen naar toe gaan. Van het ruim toepasbare zwart tot de warme zandtinten welke de inrichtingen in Nederland aan het overnemen zijn. Wees welkom in onze winkel onder het genot van een heerlijke koffie en kom ongedwongen eens kijken naar de mogelijkheden. Voor advies staan wij voor u klaar en helpen u graag met uw zoektocht naar úw keuken. 

Een duidelijk en transparante werkwijze waarin u op uw eigen tempo bepaalt of en wanneer u klant wilt worden.

Tot ziens in Rotterdam!

Showroom Rotterdam

Watermanweg 203
3067 GA, Rotterdam

Alexandrium@marquardt-kuchen.nl
+31 10 720 0727

Openingstijden

Maandag 10:00 – 17:00
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00

Wenst u een huisbezoek om verder te kijken naar de mogelijkheden binnen uw ruimte kunt u met ons een vrijblijvende
afspraak maken waarbij wij onze expertise gebruiken om uw wensen te realiseren.

 

 

 

Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp uw droomkeuken.

Kies hier de datum en tijd