Marquardt Küchen Oisterwijk

Wil jij geadviseerd worden over jouw droomkeuken?

Route
MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30
Zaterdag09:00 - 17:30
ZondagElke eerste zondag van de maand geopend van 11.00 tot 17.00 uur

Afspraken ‘s avonds ook mogelijk op maandag, dinsdag en donderdag. Bel ons om de afspraak in te plannen!

Marquardt Küchen
Oisterwijk

Oisterwijk ademt gastvrijheid uit, zo ook de vestiging van Marquardt aan het Sprendlingenpark 46. Een gezellige showroom met een variatie aan mooie opstellingen voor jouw droomkeuken. Landelijk of top design, door te luisteren gaan wij samen met jou op zoek naar de keuken die bij jullie past. In een huiselijke sfeer schenken wij een ‘bakske’(koffie op z’n brabants) met op zijn tijd een lekker stuk appeltaart of een brabants worstenbroodje.

Wesley en Johan hebben ruime ervaring in de keukenbranche en willen dit graag met jou delen. Samen met Hannie is het team compleet en het ontzorgen, van advies tot realisatie, start bij het binnenlopen van onze winkel.

Bekijk onze Google reviews

We ontvangen je graag in sfeervol Oisterwijk

Sinds 1 april 2022 combineer ik, Wesley Lambregts, mijn ruime ervaring in de keukenbranche met het ondernemerschap, als franchisenemer bij Marquardt in de mooie winkel in het sfeervolle, Brabantse Oisterwijk. Ik ben er trots op dat ik deze stap samen met mijn schoonouders mag maken en vind het fijn dat Hannie mij helpt bij allerlei administratieve handelingen, die er nu eenmaal bijhoren.

Team marquardt Oisterwijk

‘Make it personal’ is onze visie

Een klein team, Johan, Hannie en ikzelf, ontvangen je in een overzichtelijke, ruime showroom met 18 keukens. ‘Make it Personal’ is onze visie. Luisteren en samen op zoek naar jouw keuken. Landelijke sfeer of top design, wij denken met je mee. Wij maken het gezellig met een ‘bakske’ (koffie op z’n Brabants) en op zijn tijd een lekker stuk appeltaart of een echt brabants worstenbroodje

Wij krijgen er energie van als klanten enthousiast worden bij de aanschaf van hun keuken. Indien gewenst, komen wij op huisbezoek voor een maatwerk advies. Wij staan ervoor om de realisatie van jouw keuken volledig te ontzorgen. Bij problemen gaan wij op zoek naar een passende oplossing met als doel een tevreden klant.

Inspiratie opdoen met het Marquardt magazine?

Vul het formulier hiernaast in en het magazine valt binnen enkele werkdagen kosteloos bij je op de deurmat.

Magazine

  Dichtstbijzijnde vestiging
  Algemene informatie
  Adresgegevens

  Thuis bij Marit

  Marit en haar man zijn onlangs geslaagd voor hun nieuwe keuken bij Marquardt. In Oisterwijk werden zij warm ontvangen met koffie en gebak. Het persoonlijke contact was vanaf moment één goed. Wil je meer lezen over hun ervaringen? Lees dan snel verder.

  Het interview met Marit
  Overzichtsfoto van de keuken van Marit