fbpx

Marquardt Küchen Oisterwijk

Wie op zoek is naar een absolute topkeuken kan sinds kort terecht bij Marquardt Küchen in Oisterwijk. Aan het Sprendlingenpark opende Tom Heere daar samen met echtgenote Patricia en collega Wouter hun nieuwe keukenspeciaalzaak.

Job Verbruggen is ook bij ons team aangesloten. Dit vanwege de enorme drukte en nog ruimere openingstijden. Met de komst van Job garanderen we dat we 7 dagen per week voor u klaar staan!

Ook willen we u voorstellen aan Arco Schouw, hij is per 1 juni 2021 begonnen bij ons.

U hoeft Tom niets meer te vertellen over het reilen en zeilen in de keukenbusiness. Met ruim dertig jaar ervaring in de branche (ooit begonnen als verkoper en doorgegroeid tot directeur bij een landelijk opererend keukencentrum) begon het bij Tom toch te kriebelen en nam het verlangen naar een nieuw avontuur toe: “Ik miste het contact met klanten, de winkel en het ontwerpgedeelte. Daarom wilde ik weer zelfstandig aan de slag met een eigen, nieuwe zaak. Dat is gelukt. Daar ben ik hartstikke blij mee.” Door te kiezen voor het Duitse merk Marquardt Küchen, dat beschikt over een eigen granietfabriek, kunnen klanten kiezen voor een keuken van een topmerk met een uitgebreide collectie bijzondere, maar zeker ook betaalbare keukenbladen van natuursteen.

“Wij werken met netto, transparante prijzen zodat de klant meteen weet waar hij of zij aan toe is”

Ook geven we gratis kleur- en interieur advies om de keuken nog meer te laten aansluiten bij de leef- en woonruimte van de klant. Als de keuken er eenmaal staat, gaat Tom bij de mensen thuis langs. “Dan geef ik ze eventueel nog wat uitleg of tips over onderhoud en gebruik. Ik vind dat die service er gewoon bij hoort zodat men vele jaren kan genieten van een duurzame keuken. Ons aanbod is ruim en geschikt voor elke portemonnee.”

Adres

Showroom Oisterwijk

Sprendlingenpark 46
5061 JV Oisterwijk

oisterwijk@marquardt-kuchen.nl

013 7200 965

http://www.instagram.com/marquardtoisterwijk

Openingstijden

Maandag 12:00 – 17:30
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:30
Zondag 11:00 – 17:00

Elke avond zijn wij open op afspraak. U kunt een afspraak maken via de mail of telefonisch!

Maandag 27-09-2021 zijn wij gesloten ivm beurs bezoek

Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp uw droomkeuken.

Kies hier de datum en tijd

Uitverkoop keukens