Marquardt Küchen Kaatsheuvel

Moderne keuken in koperkleur. De keuken is uitgevoerd met een keramieken aanrechtblad
Moderne keuken in zandkleur met wijnrode lades
Openingstijden
Maandag12:00 - 17:30
Dinsdag09:30 - 17:30
Woensdag09:30 - 17:30
Donderdag09:30 - 17:30
Vrijdag09:30 - 17:30
Zaterdag09:30 - 17:00
Zondag11:00 - 17:00

Doordeweeks geen tijd en/of geen zin in drukte?
Wist u dat u buiten de reguliere openingstijden ook een afspraak kunt maken?
Contactgegevens

Kijk de video voor een impressie van onze showroom.

Keukens Kaatsheuvel - Marquardt, de specialist in stenen aanrechtbladen

"We durven anders te zijn, door dicht bij onszelf te blijven"

Arco: Het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben opgegroeid in een familiebedrijf en heb daar mijn eerste stappen gezet in onze sanitair-showroom.

Verkopen is helpen kopen. Het is de klant die (met een beetje hulp van mij) zijn droomkeuken verwezenlijkt. Bij Marquardt wordt iedere klant dan ook als een echte “vriend” geholpen, precies zoals ik zelf ook geholpen zou willen worden. De ongedwongen, vriendelijke en vooral transparante manier van werken spreekt mij enorm aan en sluit aan bij mijn persoonlijke waarden. Bij Marquardt wordt niet de prijs verkocht, maar de sfeer, het gemak en de eigenschappen van de nieuwe keuken. We tekenen en rekenen dus niet naar het budget, maar naar de wensen. Het transparante prijskarakter dat wij hebben, vinden klanten heel prettig.

We durven anders te zijn in onze manier van verkopen door dichtbij onszelf te blijven. Bij binnenkomst bij ons in Kaatsheuvel ontvangen we onze klanten dan ook met een “Marquardtje” (sterk “bakske” koffie met een Duitse Pretzel) en worden ze getrakteerd op Brabantse gemoedelijkheid. Dit uit zich vooral in de vriendschappelijke en gezellige sfeer. Met veel plezier en humor maken we er een leuke dag van voor de klant.

Stijlvolle design keuken met roze accenten | Keukens Duiven

Eén telefoonnummer is alles wat onze klant nodig heeft

Bij Marquardt doen we er alles aan om de klant tevreden te houden en vinden we het belangrijk dat de klant van begin tot eind dezelfde contactpersoon heeft. Eén telefoonnummer (0416 782 568) is naar onze mening alles wat de klant nodig heeft. 

Een telefoontje naar ons met alleen al vermelding van je voornaam is al voldoende.  Job en ik zijn beiden zeer ambitieus en maken graag het verschil, ook na de aankoop.

De keuken is het kloppend hart van thuis

Job: Waar tijdens mijn start in de keukenwereld een keuken voornamelijk bestond uit veel kasten en vaak een aparte ruimte was, is het nu echt een onderdeel van het interieur geworden. De keuken is het kloppend hart van thuis. Dat zie je ook terug in het ontwerp, wat vaak al begint bij de architect die goed nadenkt over wat een keuken gezellig maakt. Onze opstellingen zijn ontzettend divers. Maar toch zie ik steeds meer eilandkeukens. De keuken krijgt in een woning immers een steeds grotere plek. En terecht wat mij betreft!

Elke keuken is uniek

In onze winkel laten we zien dat trends tijdsgebonden zijn maar smaak tijdloos is. Wij geloven dat echt iedereen zijn of haar smaak kan laten terugkomen in de keuze van de keuken. En de keuze is reuze! Of klanten nu strak, modern, landelijk, kleur of juist wel wit of zwart willen. We hebben het allemaal in onze showroom.

Ik kan nog uren over keukens praten, maar kortom: mijn vak is nog leuker geworden omdat elke keuken die ik mag samenstellen uniek is. De kroon op mijn werk is dan ook wanneer klanten de deur uitlopen en ze elkaar een knuffel of kus geven. Het is geweldig om te zien hoe blij ze zijn. Het maakt me trots dat ik ze het vertrouwen heb kunnen geven en ze hun droomkeuken gevonden hebben.

 

Joep en Marit

Joep en Marit slaagden onlangs voor hun nieuwe keuken in Kaatsheuvel. We mochten bij ze binnen kijken om je te kunnen laten zien hoe het karakter van hun huis de keuken echt tot leven brengt. Ben je benieuwd naar hun nieuwe keuken?

Kijk binnen bij Joep en Marit
Overzichtsfoto van gerealiseerde keuken bij Joep en Marit in Drunen