Marquardt Küchen Hulst

Wil jij geadviseerd worden over jouw droomkeuken?

Route
Maandag10:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag10:00 - 18:00

Marquardt Küchen
Hulst

Contactgegevens

Marquardt Hulst, dé Duitse specialist in keukens met stenen werkbladen, verwelkomt je als de toonaangevende keukenzaak in België en Nederland. De nieuwe showroom komt in het Morres pand. Onder leiding van gepassioneerd ondernemer Reinier maakt Marquardt Hulst de meest hoogwaardige keukenontwerpen, in combinatie met de tijdloze elegantie van stenen werkbladen. Dat maakt ons je ideale keukenpartner. Zien we jou binnenkort in onze nieuwe vestiging? We heten je van harte welkom op het volgende adres (in Morres Hulst): Industrieweg 2, 4561GH in Hulst.

Bekijk onze Google reviews

Wie ben ik?

Ik ben Reinier de Cuijper (46) en ik ben een ZEEBRA. Niet het dier, maar een Zeeuwsche Brabander. Al sinds het begin van mijn studie ben ik actief in een retailomgeving. Daar zit ik echt op mijn plek. Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar ervaring opgedaan in de keukenbranche, vanuit verschillende functies. Ook thuis is de keuken mijn favoriete plek. Ik kook er graag voor mijn vrouw en 4 kinderen. De diverse geuren en smaken trekken mij aan tot koken. Maar nog belangrijker, de sfeer. En dat is ook wat ik meebreng naar de winkel.

Reinier de Cuijper van Marquardt Küchen Hulst

Voelbaar karakter in de keukens

Een warme sfeer zorgt ervoor dat klanten specifiek voor jou terugkomen. Dat creëer je zelf. Maar de showroom doet ook veel. Ik zeg altijd, het karakter van de keuken moet voelbaar zijn. De keukens moeten niet alleen veel apparatuur en een mooie uitstraling bieden. Ze moeten inspireren, net als dat jij klanten moet blijven inspireren. Bij Marquardt krijg ik de ruimte om mensen persoonlijk te adviseren en welkom te laten voelen in mijn eigen winkel. Dat was mijn droom de afgelopen jaren. Nu is het realiteit.

Inspiratie opdoen met het Marquardt magazine?

Vul het formulier hiernaast in en het magazine valt binnen enkele werkdagen kosteloos bij je op de deurmat.

Magazine

    Dichtstbijzijnde vestiging
    Algemene informatie
    Adresgegevens