Marquardt Küchen Gorinchem

De ingang van de Marquardt winkel in Gorinchem
Sfeerbeeld Marquardt Gorinchem
Openingstijden
Maandag11:00 - 17:00
Dinsdag09:30 - 17:30
Woensdag09:30 - 17:30
Donderdag09:30 - 17:30
Vrijdag09:30 - 17:30
Zaterdag09:30 - 17:00
ZondagGesloten
- Koningsdag + maandag 29 april zijn wij gesloten
Contactgegevens
Team Marquardt Gorinchem

"De sfeer moet ervoor zorgen dat u zich meteen op uw gemak voelt om ongedwongen onze kwalitatief hoogwaardige producten te bewonderen."

Onze uitdaging was om een huiselijke sfeer te creëren, een gevoel van thuiskomen. Onze klanten reageren zeer enthousiast over de aangename sfeer bij binnenkomst. In combinatie met onze kwalitatief hoogwaardige producten proberen wij u mee te nemen in de wereld van keukens en interieur.  U zult in onze showroom veel verschillende keukenopstellingen en stijlen zien die men niet dagelijks tegenkomt. Dit kan bijvoorbeeld een bijzondere keukenopstelling zijn of een gewaagde kleuren combinatie. Ook proberen wij u de mogelijkheden te laten zien uit onze brede collectie van (natuur)stenen werkbladen. Zo beschikken wij over verschillende steenmaterialen zoals bijvoorbeeld Graniet, Marmer, Kwartsiet, Caesarstone, Composiet, Beton, Keramiek en Dekton. Deze materialen kunnen overigens voor verschillende doeleinden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld vloeren, wandbekleding of wastafels. De mogelijkheden zijn enorm!

"Wij gaan verder dan alleen de keuken en keukenruimte"

Advisering voor uw interieur, pvc of tegelvloer, interieurverlichting, kleuradvies of zelfs een compleet op maat gemaakte CineWall of tv meubel. Ook dit is mogelijk bij Marquardt Küchen Gorinchem. Een uniek concept binnen de keukenbranche. Charlotte kan uw compleet voorzien van interieuradvies op maat voor uw gehele woning. Stefan en Rowan ontwerpen de meest unieke tv meubels, wasmachine en droger oplossingen, garderobekasten of een unieke persoonlijke CineWall.

 

Keukens ontwerpen waar we trots op zijn

Het is in onze ogen belangrijk dat u ongedwongen inspiratie op kan doen voor een nieuwe keuken en een nieuw interieur. Met eerlijk en persoonlijk advies hopen wij, samen met onze nieuwe klanten, keukens te ontwerpen waar we trots op mogen zijn. Vaak is de keuken het hart van de woning en brengen we in deze ruimte iedere dag, bewust of onbewust, veel tijd met elkaar door. Daarom vinden wij dat de keuken niet alleen mooi en praktisch moet zijn, maar voornamelijk een persoonlijke plek waar u graag tijd doorbrengt met uw gezin, familie en vrienden.

 

 

Swipe voor meer