Marquardt Küchen Gorinchem

De ondernemers Rowan en Charlotte uit Sleeuwijk maakten in 2020 plannen om te gaan ondernemen in de keukenbranche. Rowan heeft ruim 10 jaar ervaring in de keukenbranche en Charlotte is een ervaren ondernemer.

Met Matijs als verkoopadviseur en Martin als huis-kok is de binnendienst compleet. Onze montage hebben wij in eigen beheer. Jeffrey is daarbij onze hoofdmonteur.

 

"De sfeer moet ervoor zorgen dat u zich meteen op uw gemak voelt om ongedwongen onze kwalitatief hoogwaardige producten te bewonderen."

Onze uitdaging was om een huiselijke sfeer te creëren, een gevoel van thuiskomen. Onze klanten reageren zeer enthousiast over de aangename sfeer bij binnenkomst. In combinatie met onze kwalitatief hoogwaardige producten proberen wij de klanten mee te nemen in de wereld van keukens en interieur. U zult in onze showroom veel verschillende keukenopstellingen en stijlen zien die men niet dagelijks tegenkomt. Dit kan bijvoorbeeld een keukenopstelling zijn of een bijzondere kleuren combinatie. Ook proberen wij u de mogelijkheden te laten zien van onze (natuur)stenen werkbladen. Zo hebben wij onder andere werkbladen van Beton, Marmer, Graniet, Composiet, Caeserstone en Keramiek binnen onze collectie.

"Sfeer en beleving staan bij ons centraal"

In onze demo-keuken hebben wij regelmatig het geluk te mogen genieten van de kookkunsten van Martin. Gezelligheid staat bij hem centraal. Met Martin proberen wij een complete beleving te geven aan onze bezoekers, ook al komt u enkel oriënteren.

 

Het is in onze ogen belangrijk dat u ongedwongen inspiratie op kan doen voor een nieuwe keuken en een nieuw interieur. Met eerlijk en persoonlijk advies hopen wij, samen met onze nieuwe klanten, keukens te ontwerpen waar we trots op mogen zijn. Vaak is de keuken het hart van de woning en brengen we in deze ruimte iedere dag, bewust of onbewust, veel tijd met elkaar door. Daarom vinden wij dat de keuken niet alleen mooi en praktisch moet zijn, maar voornamelijk een persoonlijke plek waar u graag samen tijd doorbrengt.

Adresgegevens

Marquardt Küchen Gorinchem
Spijksedijk 24-E
4207 GN Gorinchem
T: 0183-782562
E: gorinchem@marquardt-kuchen.nl

Voor meer inspiratie kijk dan op onze socials
Instagram

Openingstijden

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina of via ons telefoonnummer/mailadres. Buiten openingstijden zijn wij in overleg geopend op afspraak.

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:30
Zondag Gesloten

Op 2e pinksterdag (6 juni) zijn wij extra geopend van 11.00-17.00.

Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp uw droomkeuken.

Kies hier de datum en tijd
 
Versturen
Swipe voor meer