Marquardt Küchen Gorinchem

De ingang van de Marquardt winkel in Gorinchem
Keuken in de showroom van Marquardt Gorinchem
Keuken in de showroom van Marquardt Gorinchem
Sfeerbeeld Marquardt Gorinchem
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09:30 - 17:30
Woensdag09:30 - 17:30
Donderdag09:30 - 17:30
Vrijdag09:30 - 17:30
Zaterdag09:30 - 17:30
ZondagGesloten
Contactgevevens

"De sfeer moet ervoor zorgen dat u zich meteen op uw gemak voelt om ongedwongen onze kwalitatief hoogwaardige producten te bewonderen."

Onze uitdaging was om een huiselijke sfeer te creëren, een gevoel van thuiskomen. Onze klanten reageren zeer enthousiast over de aangename sfeer bij binnenkomst. In combinatie met onze kwalitatief hoogwaardige producten proberen wij u mee te nemen in de wereld van keukens en interieur.  U zult in onze showroom veel verschillende keukenopstellingen en stijlen zien die men niet dagelijks tegenkomt. Dit kan bijvoorbeeld een bijzondere keukenopstelling zijn of een gewaagde kleuren combinatie. Ook proberen wij u de mogelijkheden te laten zien uit onze (natuur)stenen werkbladen. Zo hebben wij een grote collectie van verschillende materialen zoals Beton, Marmer, Graniet, Composiet, Caeserstone en Keramiek. Deze materialen kunnen overigens voor verschillende doeleinden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld vloeren, wandbekleding of wastafels. De mogelijkheden zijn enorm!

"Sfeer en beleving staan bij ons centraal"

In onze demo-keuken hebben wij regelmatig het geluk te mogen genieten van de kookkunsten van onze huis-kok Martin. Gezelligheid staat bij hem centraal. Met Martin proberen wij een complete beleving te geven aan onze bezoekers, ook al komt u enkel oriënteren. Onder het genot van een glas wijn en een hapje laat Martin u zien wat de mogelijkheden zijn van bijvoorbeeld sous vide koken.

 

Het is in onze ogen belangrijk dat u ongedwongen inspiratie op kan doen voor een nieuwe keuken en een nieuw interieur. Met eerlijk en persoonlijk advies hopen wij, samen met onze nieuwe klanten, keukens te ontwerpen waar we trots op mogen zijn. Vaak is de keuken het hart van de woning en brengen we in deze ruimte iedere dag, bewust of onbewust, veel tijd met elkaar door. Daarom vinden wij dat de keuken niet alleen mooi en praktisch moet zijn, maar voornamelijk een persoonlijke plek waar u graag tijd doorbrengt met uw gezin, familie en vrienden.

 

 

Swipe voor meer