Marquardt Küchen Gorinchem

De ondernemers Rowan en Charlotte uit Sleeuwijk maakten in 2020 plannen om te gaan ondernemen in de keukenbranche. Rowan heeft ruim 10 jaar ervaring in de keukenbranche en Charlotte is een ervaren ondernemer met een interieuropleiding als achtergrond. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat de showroom geheel naar eigen visie is ontworpen en ingericht.

De montage, het meerwerk en het inmeten van keukenruimtes wordt verzorgd door Jeffrey van den Heuvel. Zijn afwerkingsniveau is van zeer hoog niveau. Zijn vakmanschap sluit naadloos aan bij de kwaliteit die Rowan en Charlotte wensen.

Openingstijden

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina of via ons telefoonnummer/mailadres. Buiten openingstijden zijn wij in overleg geopend op afspraak.

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:30
Zondag Gesloten

 

Extra geopend:

Op maandag 10 april, 2e paasdag en maandag 29 mei, 2e pinksterdag zijn wij extra geopend van 10:00 – 17:00 uur

Adresgegevens

Marquardt Küchen Gorinchem
Spijksedijk 24-E
4207 GN Gorinchem
T: 0183-782562
E: gorinchem@marquardt-kuchen.nl

Volg ons ook op Facebook & Instagram!
Instagram

Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en laat u inspireren door Charlotte & Rowan!

 
Versturen

"De sfeer moet ervoor zorgen dat u zich meteen op uw gemak voelt om ongedwongen onze kwalitatief hoogwaardige producten te bewonderen."

Onze uitdaging was om een huiselijke sfeer te creëren, een gevoel van thuiskomen. Onze klanten reageren zeer enthousiast over de aangename sfeer bij binnenkomst. In combinatie met onze kwalitatief hoogwaardige producten proberen wij u mee te nemen in de wereld van keukens en interieur.  U zult in onze showroom veel verschillende keukenopstellingen en stijlen zien die men niet dagelijks tegenkomt. Dit kan bijvoorbeeld een bijzondere keukenopstelling zijn of een gewaagde kleuren combinatie. Ook proberen wij u de mogelijkheden te laten zien uit onze (natuur)stenen werkbladen. Zo hebben wij een grote collectie van verschillende materialen zoals Beton, Marmer, Graniet, Composiet, Caeserstone en Keramiek. Deze materialen kunnen overigens voor verschillende doeleinden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld vloeren, wandbekleding of wastafels. De mogelijkheden zijn enorm!

"Sfeer en beleving staan bij ons centraal"

In onze demo-keuken hebben wij regelmatig het geluk te mogen genieten van de kookkunsten van onze huis-kok Martin. Gezelligheid staat bij hem centraal. Met Martin proberen wij een complete beleving te geven aan onze bezoekers, ook al komt u enkel oriënteren. Onder het genot van een glas wijn en een hapje laat Martin u zien wat de mogelijkheden zijn van bijvoorbeeld sous vide koken.

 

Het is in onze ogen belangrijk dat u ongedwongen inspiratie op kan doen voor een nieuwe keuken en een nieuw interieur. Met eerlijk en persoonlijk advies hopen wij, samen met onze nieuwe klanten, keukens te ontwerpen waar we trots op mogen zijn. Vaak is de keuken het hart van de woning en brengen we in deze ruimte iedere dag, bewust of onbewust, veel tijd met elkaar door. Daarom vinden wij dat de keuken niet alleen mooi en praktisch moet zijn, maar voornamelijk een persoonlijke plek waar u graag tijd doorbrengt met uw gezin, familie en vrienden.

 

 

Swipe voor meer