Marquardt Küchen Gorinchem

Al een aantal jaren kriebelde het om voor onszelf te beginnen in de keukenbranche. Zo’n 2 jaar geleden zijn we dit idee, een eigen vestiging, wat meer vorm gaan geven. Wij zijn ondernemend en
creatief en houden van een uitdaging. Met flink wat jaren keuken- en ondernemers ervaring op zak, zijn wij begonnen aan dit nieuwe avontuur. Wij zijn jong en ambitieus met een gezellig gezin. Met twee zoontjes en een leuke hond is er een hoop leven bij ons in huis. Voor ons is het van groot belang dat onze showroom aanvoelt als een tweede thuis!

"Vanzelfsprekend vinden wij het heel belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in onze winkel."

Ons team bestaat sinds kort uit drie personen: Rowan, Charlotte en Matijs. Matijs is een welkome toevoeging aan ons team en hij zal vanaf het begin betrokken zijn bij de winkel. Met zijn komst en interieur kennis vormen we een compleet team om direct in alle vragen te kunnen voorzien. Wij komen alle drie uit de regio Gorinchem en voelen ons er helemaal thuis. Vanzelfsprekend vinden wij het heel belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in onze winkel. Daarom willen we graag een warme en huiselijke sfeer faciliteren waar je direct op je gemak bent.

Het is in onze ogen belangrijk dat je ongedwongen inspiratie op kan doen voor een nieuwe keuken en een nieuw interieur. Met eerlijk en persoonlijk advies hopen wij, samen met onze nieuwe klanten, keukens te ontwerpen waar we trots op mogen zijn. Vaak is de keuken het hart van de woning en brengen we in deze ruimte iedere dag, bewust of onbewust, veel tijd door met elkaar. Daarom vinden wij dat de keuken niet alleen mooi en praktisch moet zijn, maar voornamelijk een persoonlijke plek waar je graag samen tijd doorbrengt.

Adresgegevens

Marquardt Küchen Gorinchem
Spijksedijk 24-E
4207 GN Gorinchem
T: n.n.b.
E: gorinchem@marquardt-kuchen.nl

Nu alvast meer weten over ons?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.