Marquardt Küchen Duiven

Wij zijn Martijn Kloek (49) en Hetty Kloek-Berendsen (48) en hebben elkaar in 1998 leren kennen in een keuken- en sanitairwinkel. Hier was ik (Martijn) aan het werk als sanitairverkoper en Hetty als receptioniste: het eerste aanspreekpunt voor klanten.

In 2002 zijn we getrouwd en inmiddels hebben wij drie prachtige dochters: Lisanne (16), Elise (13) en Florinde (11), die jullie wellicht ook wel een keer in de winkel zullen aantreffen.

 

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag 10:00 – 17:00

Het is mogelijk om een afspraak te maken voor maandagen. Deze dient wel minimaal 1 week van te voren ingepland te worden.

 

Marquardt Küchen Duiven
Nieuwgraaf 11
6921 RJ Duiven

T : 0316-782992

E: duiven@marquardt-kuchen.nl

Volg ons nu ook op Instagram!
Instagram

Design keuken met kookeiland in licht roze accenten
Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp jouw droomkeuken.

 
Versturen

Nadat we beide op werkgebied onze eigen weg zijn gegaan, waarbij ik altijd werkzaam gebleven ben in de keuken- en sanitairbranche en Hetty aan de slag is gegaan als mondhygiëniste, officemanager bij een assurantiekantoor en de laatste jaren in een orthodontistenpraktijk als baliemedewerker, komt het nu na 24 jaar weer mooi samen dat wij deze winkel kunnen openen. Hetty zal ook in de winkel parttime de backoffice verzorgen, daar waar ik mij bezig zal houden om samen met jullie een mooie keuken samen te stellen voor een eerlijke prijs.

Wij vinden het belangrijk om een gezellige omgeving te creëren in onze showroom, waar de deur altijd open staat. Loop gerust eens binnen, de koffie staat klaar en we helpen je graag met de zoektocht naar jouw droomkeuken. Of je nou in één keer een keuken wilt kopen of door middel van meerdere afspraken tot een gedegen besluit komt, het is allemaal mogelijk bij ons. Ons motto is: ben je niet 100% tevreden over de gekozen materialen of het ontwerp, dan willen wij je de keuken nog niet verkopen! En gaan we samen op zoek totdat het 100% naar jullie zin is.

Keukens Duiven

Daarnaast regelen we niet alleen de offerte en de verkoop van de keuken, maar verzorgen we ook vanuit onze vestiging dat de keuken besteld wordt, gepland wordt voor levering en indien gewenst verzorgen we de montage van de keuken. Elke keuken wordt aan het eind van het proces persoonlijk door ons opgeleverd. Met andere woorden: wij blijven het aanspreekpunt vanaf het eerste moment van binnenkomen tot het moment dat de keuken 100% is opgeleverd.