Marquardt Küchen Duiven

De ingang van de Marquardt winkel in Duiven
Keuken in de showroom van Marquardt Duiven
Sfeerbeeld Marquardt Duiven
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09:30 - 17:30
Woensdag09:30 - 17:30
Donderdag09:30 - 17:30
Vrijdag09:30 - 17:30
Zaterdag09:30 - 17:00
Zondag11:00 - 17:00
Tijdens de zomer periode, op de zondag, week 29 tot en met week 34 alleen open op afspraak.
Contactgegevens

Wie zijn wij?

Wij zijn Martijn Kloek (50) en Hetty Kloek-Berendsen (50) en hebben elkaar in 1998 leren kennen in een keuken- en sanitairwinkel. Hier was ik (Martijn) aan het werk als sanitairverkoper en Hetty als receptioniste: het eerste aanspreekpunt voor klanten.

In 2002 zijn we getrouwd en inmiddels hebben wij drie prachtige dochters: Lisanne (17), Elise (14) en Florinde (13), die jullie wellicht ook wel een keer in de winkel zullen aantreffen.

Nadat we beide op werkgebied onze eigen weg zijn gegaan, waarbij ik altijd werkzaam gebleven ben in de keuken- en sanitairbranche en Hetty aan de slag is gegaan als mondhygiëniste, officemanager bij een assurantiekantoor en de laatste jaren in een orthodontistenpraktijk als baliemedewerker, komt het nu na 24 jaar weer mooi samen dat wij deze winkel kunnen openen. Hetty zal ook in de winkel parttime de backoffice verzorgen, daar waar ik mij bezig zal houden om samen met jullie een mooie keuken samen te stellen voor een eerlijke prijs.

Van A tot Z één aanspreekpunt

Wij vinden het belangrijk om een gezellige omgeving te creëren in onze showroom, waar de deur altijd open staat. Loop gerust eens binnen, de koffie staat klaar en we helpen je graag met de zoektocht naar jouw droomkeuken. Of je nou in één keer een keuken wilt kopen of door middel van meerdere afspraken tot een gedegen besluit komt, het is allemaal mogelijk bij ons. Ons motto is: ben je niet 100% tevreden over de gekozen materialen of het ontwerp, dan willen wij je de keuken nog niet verkopen! En gaan we samen op zoek totdat het 100% naar jullie zin is.

 

Daarnaast regelen we niet alleen de offerte en de verkoop van de keuken, maar verzorgen we ook vanuit onze vestiging dat de keuken besteld wordt, gepland wordt voor levering en indien gewenst verzorgen we de montage van de keuken. Elke keuken wordt aan het eind van het proces persoonlijk door ons opgeleverd. Met andere woorden: wij blijven het aanspreekpunt vanaf het eerste moment van binnenkomen tot het moment dat de keuken 100% is opgeleverd.

Thuis bij Patrick en Lisette

Patrick en Lisette zijn onlangs geslaagd voor hun nieuwe keuken bij Marquardt Duiven. De keuze uit het ruime aanbod stenen bladen en fronten was lastig, maar het advies van Martijn en Hetty was duidelijk en heeft erg geholpen. Ben je benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan snel verder

Het interview met Patrick en Lisette
Overzichtsfoto van de keuken van Patrick en Lisette