Marquardt Küchen Amersfoort

Marquardt Amersfoort staat voor mooie en functionele keukens maar ook zeker voor beleving en gezelligheid. Wij staan altijd voor u klaar en zijn er om u van A tot Z te ontzorgen.
Ons team heeft veel ervaring op keukengebied en gaan graag samen met u op zoek naar uw optimale droomkeuken. Alles is mogelijk, van landelijk tot modern, van hoekopstelling tot kookeiland.

"Kom gezellig bij ons op de koffie, we helpen u graag!"

Wij ontwerpen samen met u de perfecte keuken van de beste kwaliteit in een mooie maar ook functionele opstelling, in elke gewenste kleurstelling en dit in combinatie met uitsluitend A-merk apparatuur welke aan uw wensen voldoet. Al onze keukens zijn volledig op maat gemaakt want uw keuken is uniek! In onze communicatie zijn wij duidelijk en transparant zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten en waar u aan toe bent. En als uw prachtige keuken dan uiteindelijk is gerealiseerd komt Ron of Wim deze persoonlijk bij u thuis opleveren.

“Wat ik altijd heb geroepen is dat ik zoveel mogelijk klanten wilden helpen bij het realiseren van hun droom keuken en inmiddels bijna 10 jaar verder kan ik zeggen dat ik erg veel mensen blij heb gemaakt! Echter was er altijd iets in mijn achterhoofd wat ik niet kon loslaten en dat is wat wij nu gaan doen bij Marquardt. Echt van A tot Z alles zelf begeleiden en niets meer uit handen geven. De klant kan dus altijd bij mij terecht en ik kan dus ook alles verzorgen voor ze zonder afhankelijk te zijn van derden. Zelf inmeten, zelf plannen, zelf de keuken bestellen en het mooiste ook nog is de keuken zelf opleveren bij de klant thuis. En dat in combinatie met het mooie en luxere assortiment en ook echt alles kunnen aanbieden aan de klant maakt het voor mij de perfecte combinatie!

Deze droom ga ik samen met Wim aan aangezien wij de afgelopen 6 jaar samen hebben gewerkt en tot de conclusie zijn gekomen dat wij er exact hetzelfde instaan en deze passie delen. Het doel: samen zoveel mensen optimaal helpen bij het realiseren van hun droom keuken en dus nog veel meer blije gezichten!

“35 jaar geleden ben ik begonnen in de keuken- en badkamerbranche als adviseur en sindsdien heb ik een enorme kennis en vakmanschap opgebouwd. Deze kennis wil ik graag delen met mijn klanten en samen met hen de keuken van hun dromen ontwerpen. Met mijn expertise en luisterend oor krijgt de klant het advies op maat waarbij ik rekening houd met de persoonlijke wensen maar ook met de behoeften binnen de huiselijke situatie. Ruim de tijd nemen en de klant op zijn gemak stellen is de basis van een fijn contact. Dit persoonlijke contact zal er blijven tijdens en ná het hele traject.

Marquardt Amersfoort voelt als een thuis en dit gevoel willen wij overbrengen in uw huis!

Na inmiddels al 6 jaar te hebben samengewerkt met Ron, waarbij wij een fijne vriendschap en goede verstandhouding hebben opgebouwd, was het een logische stap om het ondernemerschap bij Marquardt samen aan te gaan. Wij zijn op elkaar ingespeeld, vullen elkaar aan waar nodig en streven naar een perfect functionerend eindresultaat. Iedereen is van harte welkom in onze showroom en krijgt de aandacht die hij of zij verdient. Samen met de klant zoeken wij naar de meest geschikte opstelling voor elk budget. Marquardt biedt een ruim assortiment en mooie producten, voor ieder wat wils. Dus kom langs, u bent van harte welkom. De koffie staat altijd klaar en laat ons u inspireren, enthousiasmeren en verleiden.”

Adresgegevens

Marquardt Küchen Amersfoort
Amsterdamseweg 49c
3812 RP Amersfoort
T: 033 782 05 30
E: amersfoort@marquardt-kuchen.nl

Voor meer inspiratie kijk dan op onze socials
Instagram

Openingstijden

Nieuw geopend!

Maandag 11:00 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 21:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00

Hemelvaartsdag geopend van 09.30 – 17:00 uur

1e Pinksterdag gesloten

2e Pinksterdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur

 

Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp uw droomkeuken.

Kies hier de datum en tijd
 
Versturen