fbpx

Winkels

Bezoek ons in één van onze winkels

Breng een bezoek aan onze winkels en ontdek uw droomkeuken van de grootste keukenleverancier van Duitsland. Alleen in de winkels van Marquardt Küchen vindt u voorbeeld keukens met graniet, natuursteen en composiet uit eigen productie direct bij u in de buurt. Laat u ter plekke adviseren door onze granietexperts en uw eigen droomkeuken met granieten werkblad geheel naar eigen wens samenstellen. Onze adviseurs trekken daarvoor zoveel tijd uit als u nodig hebt.

Oisterwijk

Wie op zoek is naar een absolute topkeuken kan sinds kort terecht bij Marquardt Küchen in Oisterwijk. Aan het Sprendlingenpark opende Tom Heere daar samen met echtgenote Patricia en collega Wouter hun nieuwe keukenspeciaalzaak.

Inmiddels werken we met een team van 6 specialisten om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Bekijk de winkel

Breda

Marquardt Breda weet alles over de laatste trends. Keukens van deze tijd en met oog voor detail vindt u bij Marquardt Breda. Daarnaast zorgen de adviseurs, echte interieur liefhebbers en kookgekken, ervoor dat uw nieuwe keuken perfect bij uw wensen en woonstijl past. Wij geven u graag een optimale beleving met persoonlijk contact vanaf de inventarisatie tot aan de oplevering van uw keuken.

Bekijk de winkel

Utrecht

Op de woonboulevard in het centraal gelegen Utrecht, vindt u onze luxe winkel! Hier is Metin Taskit in 2016 met veel ambitie begonnen als adviseur en al snel doorgegroeid naar ondernemer. Dit werk doet hij met veel liefde voor de zaak en natuurlijk de klanten die dit bewerkstelligen.

Bekijk de winkel

Rotterdam

Het enige wat u nodig heeft is een stukje vakmanschap met de juiste aandacht en beleving die u gaat helpen om het perfecte ontwerp te creëren. Dit gehele proces wordt u volledig van a tot z ontzorgd door u persoonlijke projectleider. Ook wordt onze manier van werken zeer gewaardeerd door onze klanten.

Bekijk de winkel

Zoeterwoude

Klanten zullen zich vrijwel direct thuis voelen als ze bij Marquardt Zoeterwoude binnen komen wandelen. Ons streven is om iedere klant op zijn of haar gemak te stellen en met een vrij gevoel rond te laten lopen in een ongedwongen sfeer. Altijd wat lekkers voor bij de koffie en creatief en kundig personeel wat plezier in zijn en haar werk heeft en met passie uw droomkeuken ontwerpt.

Bekijk de winkel