VAN BEGIN TOT EIND
DEZELFDE ADVISEUR

Altijd dicht bij de bron

Amersfoort

Marquardt Amersfoort staat voor mooie en functionele keukens maar ook zeker voor beleving en gezelligheid. Wij (Ron en Wim) staan altijd voor je klaar en zijn er om je van A tot Z te ontzorgen. Ons team heeft veel ervaring op keukengebied en gaan graag samen met jou op zoek naar jouw optimale droomkeuken. Alles is mogelijk, van landelijk tot modern, van hoekopstelling tot kookeiland.

Bekijk de winkel

Breda

Wij, Kasmir en Julie, van Marquardt Breda weten alles over de laatste trends. Keukens van deze tijd en met oog voor detail vind je bij Marquardt Breda. Daarnaast zorgen de adviseurs, echte interieur liefhebbers en kookgekken, ervoor dat jouw nieuwe keuken perfect bij jouw wensen en woonstijl past. Wij geven je graag een optimale beleving met persoonlijk contact vanaf de inventarisatie tot aan de oplevering van jouw keuken.

Bekijk de winkel

Gorinchem

Op de Woonboulevard Spijksepoort tref je de showroom van ruim 700 vierkante meter voorzien van 18 royaal opgezette keuken opstellingen. De showroom bevindt zich op een etage welke te bereiken is via de trap of personenlift. Een belangrijke eis van de ondernemers Rowan en Charlotte was dat de showroom voor een ieder toegankelijk moest zijn, mindervalide of een gezin met kinderwagen. Eenmaal boven proef je een sfeer die aanvoelt als een grote huiskamer voorzien van een enorm aanbod aan verschillende keuken en interieur stijlen.

Bekijk de winkel

Kaatsheuvel (nieuw)

Vanaf 15 april 2022 staan wij  (Job en Arco) aan het roer van Marquardt Kaatsheuvel! Wij hebben enorm veel zin in deze uitdaging, maar met onze jarenlange ervaring in de keuken- en sanitair branche gaat dat zeker goed komen. Het franchisen via Marquardt past bij ons omdat we houden van mooie keukens, de volle aandacht hebben voor onze klanten én we het belangrijk vinden dat we een klant van A tot Z begeleiden en ontzorgen. Onze keukens verkopen we tegen een nette en eerlijke prijs, waardoor we niet aan koehandel hoeven te doen. We hebben ervaren dat de klantrelatie daardoor veel puurder is en ook blijft.

Wij heten je graag welkom in onze mooie vestiging in Kaatsheuvel!

Bekijk de winkel

Oisterwijk

In het mooie, Brabantse Oisterwijk is Marquardt gevestigd aan het Sprendlingenpark. Wij, Wesley, Johan, Robert en Hannie ontvangen je in een overzichtelijke showroom met mooie keukens. Een keuken in landelijke sfeer of top design, samen gaan wij met je op zoek naar jouw droomkeuken. In een gezellige, huiselijke sfeer schenken wij een lekker ‘bakske’ (koffie op z’n Brabants) met eigen gebakken versnapering.

Wesley, Johan en Robert hebben veel ervaring opgedaan in de keukenbranche en deze kennis willen zij met jou delen met het motto ontzorgen van onze klant.

Bekijk de winkel

Rotterdam

Wij zijn Cas van Beers en Mike van Dijk, franchisenemers van Marquardt Rotterdam. Bij elkaar opgeteld hebben we al ruim 20 jaar ervaring in de keukenbranche. Tijdens ons werk leerden wij elkaar kennen en er ontstond een goede klik. We vulden elkaar in de showroom zo goed aan dat we dachten: ‘Moeten wij niet voor onszelf starten?’

Bekijk de winkel

Sint-Maartensdijk

Vanaf 11 Januari 2022 is Marquardt Küchen ook in Zeeland te vinden, namelijk in Sint-Maartensdijk (Tholen), voorheen Potter Keukens. Het team van Sint-Maartensdijk (Jean-Pierre, Willy, Patrick en John) staat voor je klaar om je van A tot Z te ontzorgen en de perfecte keuken voor je samen te stellen.

Wij houden van mooie keukens die ook nog eens functioneel zijn. Verder hebben we een zeer groot en gevarieerd assortiment in stenen werkbladen.

Bekijk de winkel

Utrecht

Op de woonboulevard in het centraal gelegen Utrecht, vind je onze luxe winkel! Carlos Suarez is hier sinds 1 januari 2022 begonnen als ondernemer. Dit werk doet hij met veel liefde voor de zaak en natuurlijk de klanten die dit bewerkstelligen.

Bekijk de winkel

Zoeterwoude

Klanten zullen zich vrijwel direct thuis voelen als ze bij Marquardt Zoeterwoude binnen komen wandelen.  Mijn naam is Filip en ons streven is om iedere klant op zijn of haar gemak te stellen en met een vrij gevoel rond te laten lopen in een ongedwongen sfeer. Altijd wat lekkers voor bij de koffie en creatief en kundig personeel wat plezier in zijn en haar werk heeft en met passie jouw droomkeuken ontwerpt.

Bekijk de winkel