Coronavirus: lees hier hoe wij ermee omgaan

Winkels

Bezoek ons in één van onze winkels

Breng een bezoek aan onze winkels en ontdek uw droomkeuken van de grootste keukenleverancier van Duitsland. Alleen in de winkels van Marquardt Küchen vindt u voorbeeld keukens met graniet, natuursteen en composiet uit eigen productie direct bij u in de buurt. Laat u ter plekke adviseren door onze granietexperts en uw eigen droomkeuken met granieten werkblad geheel naar eigen wens samenstellen. Onze adviseurs trekken daarvoor zoveel tijd uit als u nodig hebt.

Amersfoort

Marquardt Amersfoort staat voor mooie en functionele keukens maar ook zeker voor beleving en gezelligheid. Wij staan altijd voor u klaar en zijn er om u van A tot Z te ontzorgen. Ons team heeft veel ervaring op keukengebied en gaan graag samen met u op zoek naar uw optimale droomkeuken. Alles is mogelijk, van landelijk tot modern, van hoekopstelling tot kookeiland.

Bekijk de winkel

Breda

Marquardt Breda weet alles over de laatste trends. Keukens van deze tijd en met oog voor detail vindt u bij Marquardt Breda. Daarnaast zorgen de adviseurs, echte interieur liefhebbers en kookgekken, ervoor dat uw nieuwe keuken perfect bij uw wensen en woonstijl past. Wij geven u graag een optimale beleving met persoonlijk contact vanaf de inventarisatie tot aan de oplevering van uw keuken.

Bekijk de winkel

Gorinchem

Al een aantal jaren kriebelde het om voor onszelf te beginnen in de keukenbranche. Zo’n 2 jaar geleden zijn we dit idee, een eigen vestiging, wat meer vorm gaan geven. Wij zijn ondernemend en
creatief en houden van een uitdaging. Met flink wat jaren keuken- en ondernemers ervaring op zak, zijn wij begonnen aan dit nieuwe avontuur. Wij zijn jong en ambitieus met een gezellig gezin. Met twee zoontjes en een leuke hond is er een hoop leven bij ons in huis. Voor ons is het van groot belang dat onze showroom aanvoelt als een tweede thuis!

Bekijk de winkel

Oisterwijk

Wie op zoek is naar een absolute topkeuken kan sinds kort terecht bij Marquardt Küchen in Oisterwijk. Aan het Sprendlingenpark opende Tom Heere daar samen met echtgenote Patricia en collega Wouter hun nieuwe keukenspeciaalzaak.

Inmiddels werken we met een team van 6 specialisten om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Bekijk de winkel

Rotterdam

Het enige wat u nodig heeft is een stukje vakmanschap met de juiste aandacht en beleving die u gaat helpen om het perfecte ontwerp te creëren. Dit gehele proces wordt u volledig van a tot z ontzorgd door uw persoonlijke projectleider. Wij hebben gemerkt dat onze manier van werken zeer gewaardeerd wordt door onze klanten.

Bekijk de winkel

Sint-Maartensdijk

Vanaf 11 Januari 2022 is Marquardt Küchen ook in Zeeland te vinden, namelijk in Sint-Maartensdijk (Tholen), voorheen Potter Keukens. Het team van Sint-Maartensdijk staat voor u klaar om u van A tot Z te ontzorgen en de perfecte keuken voor u samen te stellen.

Wij houden van mooie keukens die ook nog eens functioneel zijn. Verder hebben we een zeer groot en gevarieerd assortiment in stenen werkbladen.

Bekijk de winkel

Utrecht

Op de woonboulevard in het centraal gelegen Utrecht, vindt u onze luxe winkel! Hier is Metin Taskit in 2016 met veel ambitie begonnen als adviseur en al snel doorgegroeid naar ondernemer. Dit werk doet hij met veel liefde voor de zaak en natuurlijk de klanten die dit bewerkstelligen.

Bekijk de winkel

Zoeterwoude

Klanten zullen zich vrijwel direct thuis voelen als ze bij Marquardt Zoeterwoude binnen komen wandelen. Ons streven is om iedere klant op zijn of haar gemak te stellen en met een vrij gevoel rond te laten lopen in een ongedwongen sfeer. Altijd wat lekkers voor bij de koffie en creatief en kundig personeel wat plezier in zijn en haar werk heeft en met passie uw droomkeuken ontwerpt.

Bekijk de winkel