Wat zijn de voordelen van een keramiek werkblad?

Marquardt Küchen legt het je uit!

Een keramiek werkblad geeft jouw keuken veel voordelen. Naast de stoere, natuurlijke uitstraling en de eindeloze mogelijkheden van het materiaal vertellen we hier graag meer over de voordelen van een keramiek werkblad.

Andere voordelen van een keramiek werkblad

Dat waren nog niet eens alle voordelen! Een keramieken werkblad is erg hygiënisch. Dat komt door het watervaste karakter, maar ook doordat de spoelbak vrijwel naadloos ingebouwd kan worden. Het werkblad is eenvoudig schoon te maken en dan geeft je keuken een verzorgde uitstraling. Een keramiek aanrechtblad is daarnaast zeer hittebestendig en kan temperaturen aan tot 450 graden. Warme ovenschalen neerzetten is dus geen enkel probleem!

Duitse designkeuken met kookeiland in licht roze accenten

Het onderhoud van een keramiek werkblad

Het materiaal is eenvoudig te onderhouden, maar dit dient te gebeuren met de juiste producten. Schoonmaken kan met een natte doek. Bij grotere vlekken verwijder je het vuil met een mild reinigingsmiddel en wat water. Keramiek is erg gevoelig voor zuren. Pas dus op met het gebruik van zure chemische producten en schuurmiddelen. Mochten er bijtende stoffen op het werkblad terecht komen, is het zaak die zo snel mogelijk te verwijderen om blijvende schade te voorkomen.

Onze keramiekkleuren

Zie hier de mogelijke kleuren en verschillende afwerkingen waaruit jij kunt kiezen bij Marquardt. En zie je er één of meerdere die bij jouw nieuwe keuken passen? Sla ze eenvoudig op door op het hartje te klikken. Kom je op een later moment terug op de Marquardt website vind je jouw favorieten  op de stenen werkbladen pagina.

Basalt Black
Basalt Black
Marrone classico
Cinquale
Calacatta
Estatuario
Basalt Grey
Basalt Grey
Fuerza
Iron Ash
Robusto
Noir Desir Satin
Marquardt - Dé Duitse keukenwinkel voor keukens met stenen werkbladen
Spectacle Lux
Volcano Grigio Satin
Bianco Azzano Satin
Iron Corten Satin
Andromeda Honed
Storm Begro Satin
Bezoek een van onze vestigingen

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag een keer langskomen om de mogelijkheden voor je nieuwe keuken te bespreken? Maak dan via onderstaand formulier een afspraak, zodat je zeker weet dat de koffie klaar staat.

Stap 1:Kies hier je locatie