Keramieken aanrechtbladen

Het 100% natuurlijke aanrechtblad voor elk interieur

Een keramieken aanrechtblad geeft je keuken een stoere, natuurlijke uitstraling. Keramiek is een 100% natuurlijk materiaal met eindeloze mogelijkheden. En daar profiteer jij van! Een aanrechtblad van keramiek is een reusachtige gebakken tegel, versterkt met glasvezelmatten. De combinatie van klei en zand zorgt voor een erg sterk en duurzaam materiaal. Dit maakt zeer dunne werkbladen vanaf een dikte van 10mm mogelijk.

Stijlvolle design keuken met roze accenten | Keukens Duiven

Het productieproces

Keramiek is een stevig, en bovendien duurzaam materiaal wat gemaakt wordt uit een mengsel van klei, porselein, kleurstoffen en keramische bindmiddelen. Deze ingrediënten worden vervolgens onder hoge druk gebakken en vervormd tot een ultracompact en sterk materiaal. Door gebruik te maken van grondstoffen uit een natuurlijke bron is het materiaal na gebruik goed te recyclen.

Onze keramiekkleuren

Een overzicht van alle kleuren en afwerkingen die Marquardt je kan bieden. Zie je er één, of meerdere, die jij vindt passen in je nieuwe keuken? Klik op het hartje en sla ze op in je favorieten. Kom je op een later moment terug op de Marquardt website vind je jouw favorieten op de stenen werkbladen pagina.

Basalt Black
Basalt Black
Marrone classico
Cinquale
Calacatta
Estatuario
Basalt Grey
Basalt Grey
Fuerza
Iron Ash
Robusto
Noir Desir Satin
Marquardt - Dé Duitse keukenwinkel voor keukens met stenen werkbladen
Spectacle Lux
Volcano Grigio Satin
Bianco Azzano Satin
Iron Corten Satin
Andromeda Honed
Storm Begro Satin
Moderne keuken in koperkleur. De keuken is uitgevoerd met een keramieken aanrechtblad
Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag een keer langskomen om de mogelijkheden voor je nieuwe keuken te bespreken? Maak dan via onderstaand formulier een afspraak, zodat je zeker weet dat de koffie klaar staat.

Stap 1:Kies hier je locatie

Benieuwd naar onze andere steensoorten?