De voordelen van een composiet werkblad

Een composiet werkblad geeft jouw keuken niet alleen een luxe uitstraling, het heeft ook nog vele andere voordelen. Als jij nog twijfelt of je moet kiezen voor een composiet aanrechtblad of een ander materiaal, helpen we je graag kiezen. We zetten de voordelen van een composiet werkblad voor je op een rijtje.

Landelijke keuken met kookeiland in zachtgroene kleur. De voordelen van een composiet werkblad

De eigenschappen van een composiet werkblad

De eigenschappen van een composiet werkblad bieden je de volgende voordelen:

  • Door de oersterke eigenschappen van composiet zijn de werkbladen stootvast, krasbestendig en snijvast.
  • Composiet is erg hygiënisch tijdens het bereiden van jouw maaltijden, omdat er geen bacteriën ophopen in de poriën van het werkblad. Dit komt mede door de afwerking van het composiet.
  • Een aanrechtblad van composiet is hittebestendig en een hete pan kan er zo op gezet worden.
Alles over composiet in de keuken

Het onderhoud van een composiet werkblad

Een groot voordeel van een composiet werkblad waar jij dagelijks profijt van hebt is het onderhoud. Het werkblad is namelijk vrijwel onderhoudsvrij en eenvoudig schoon te maken. Voor de dagelijkse schoonmaak van het blad gebruik je een zacht huishoudelijk schoonmaakmiddel, zoals allesreiniger. Let hierbij wel op dat het geen zuurhoudende producten zijn. Maak het werkblad ook niet schoon met boen- of granietwas!

Bezoek een van onze vestigingen

Ben jij nieuwsgierig geworden of composiet wellicht bij je nieuwe keuken past, of wil je de composieten werkbladen graag een keer van dichtbij zien? Bezoek een Marquardt vestiging en laat je adviseren door onze professionals. Er is altijd een Marquardt vestiging in de buurt, dus maak een afspraak en we zien je graag snel!

Stap 1:Kies hier je locatie