Van schets
tot realisatie

Altijd dicht bij de bron

Werkwijze

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door het persoonlijke klantcontact, al vanaf het moment dat je showroom binnen stapt. We vertellen je graag meer over welke stappen we samen met jou zetten, op weg naar je nieuwe droomkeuken.

Marquardt keukens Duiven - vanaf 29 november geopend in Duiven

Onze adviezen voor een ontwerp gaan verder dan enkel de keukenruimte op zich, een keuken is namelijk niet alleen een verlengstuk van jezelf, maar ook van de inrichting. Hier herleiden wij kleuradviezen en stylingtips uit om te zorgen voor de perfect passende keuken in jouw inrichting. Details zijn hierin erg belangrijk! We kijken ook naar afvalscheiding, maken een lichtplan waar nodig en denken na over indirecte verlichting.

Als het ontwerp compleet aan je wensen en behoeften voldoet gaan wij verder met adviseren op basis van kleur- en materiaalkeuze. Denk hierbij aan apparatuur, werkbladen en keukenfronten.

De samenstelling hiervan vormt uw keuken en maakt de bijbehorende prijs. Alle producten worden overzichtelijk op een offerte getoond en deze wordt samen met jou doorlopen om uit te leggen hoe je de offerte kunt overzien.

Binnen onze werkwijze bieden we je direct de reële prijs. We overtuigen je van onze kwaliteitsproducten en dienstverlening waarbij jij als klant centraal staat. Alles wordt georganiseerd vanuit onze eigen winkel en wij onderhouden rechtstreeks contact met jou. Zo sta je bij Marquardt Küchen altijd dicht bij de bron.

We besteden veel aandacht aan het ontwerpen van een Duitse designkeuken