Een natuurstenen achterwand voor jouw keuken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak de uitstraling van jouw keuken compleet met een achterwand van natuursteen. Een natuurstenen achterwand trekt het karakter van jouw keuken door en kan daarmee net die finishing touch geven waar je naar op zoek bent. Naast deze eigenschap biedt een achterwand je nog veel meer voordelen.

De voordelen van een achterwand van natuursteen

Een natuurstenen achterwand heeft verschillende functies en biedt jou de volgende voordelen:

  • Het beschermt de muur tegen vocht, hitte en vuil.
  • Een achterwand beschermt tegen krassen en andere beschadigingen.
  • Een achterwand is eenvoudig schoon te maken. Het heeft vaak een stuk minder reliëf dan de stenen muur erachter en is dus makkelijker af te nemen met een vochtige doek.

Marquardt keukens met een achterwand

In ons ruime assortiment vind je verschillende keukens met een natuurstenen achterwand, welke naadloos aansluiten bij de uitstraling van de rest van de keuken. De achterwand wordt veelal van hetzelfde materiaal, met dezelfde afwerking, als het werkblad gemaakt. Heb jij een andere wens of zie je een keuken zonder achterwand, maar wil je mogelijkheden bespreken? Dat kan, onze adviseurs staan altijd voor je klaar.

Bezoek een van onze vestigingen

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag een keer langskomen om de mogelijkheden voor je nieuwe keuken te bespreken? Maak dan via onderstaand formulier een afspraak, zodat je zeker weet dat de koffie klaar staat.

Stap 1:Kies hier je locatie