Van AEG tot Wave
en alle A-merken
daartussen

Altijd dicht bij de bron

Merken

Ontdek de modernste keukenapparatuur met de nieuwste functies.
Duitse keukenmerken

Merkapparatuur

Bij Marquardt Küchen werken we samen met dé A-merken op het gebied van keukenapparatuur en accessoires. Een hoogwaardige keuken kan niet zonder moderne keukenapparaten. Daarom werken we enkel met topmerken waar we door de jaren heen een goede relatie mee hebben opgebouwd en graag mee werken.

Omdat apparatuur een belangrijk onderdeel van jouw keuken vormt vinden we het belangrijk dat keukenapparaten duurzaam en energiebesparend zijn. Daarnaast zijn keukenapparaten erg persoonsgebonden, aangezien je ze op dagelijkse basis gebruikt. Om je te voorzien van het juiste advies bespreken onze specialisten je wensen en voorkeuren en zullen wij je helpen de best passende apparaten en accessoires te vinden voor in je nieuwe keuken.

BORA

‘Innovation, not imitation’. Voor BORA betekent dit dat elk van hun productcategorieën bestaat uit een serie inductiekookplaten met kookveldafzuiging. Hiermee laten ze kookdampen en- geurtjes niet eerst opstijgen, maar zuigen ze meteen af waar ze ontstaan: direct bij het kookveld, recht uit je pan. Het grote voordeel hiervan is schone lucht waardoor je kunt koken in een fijne omgeving. En de vrijgekomen vetdeeltjes worden direct effectief door het roestvrijstalen vetfilter opgevangen.

Voor de bedieningselementen kan er gekozen worden tussen een slimme touch bediening en handige compacte draaiknoppen. De BORA kookveldafzuigingen zijn alleen verkrijgbaar in combinatie met BORA kookvelden. De BORA kookvelden daarentegen zijn wel los verkrijgbaar. Dat wil zeggen: zonder kookveldafzuiging. Ben je benieuwd welke BORA bij jou past? Laat je adviseren in één van onze showrooms.

Bora kookveldafzuiging

Wave

Met een design afzuigkap van Wave heb je een ware eyecatcher in huis. Wave biedt verschillende afzuigkap modellen. Stoere lederen sleeves worden hierbij gecombineerd met glossy messing units. Wand modellen komen los van de muur en de plafondunits van Wave zijn ware verlichtingselementen. Al deze modellen kunnen bovendien aangesloten worden op verschillende afzuigsystemen.

De mogelijkheden lopen uiteen van eiland,- frame-, inbouw-, plafond- tot wand modellen. Ze werken met diverse materialen en verschillende vormen en zijn continu op zoek naar het onderscheid. Zo zijn de design afzuigkappen niet alleen functioneel maar tillen ze de keuken naar een hoger niveau en brengt het meer eenheid met de ruimte en/of living.

Quooker

Plaats-, tijd- en waterbesparend, dat is de Quooker.

Een Quooker-systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en tenminste één reservoir voor 100°C kokend water onder het aanrecht. Het reservoir is net zo goed geïsoleerd als een thermosfles, de warmte kan nergens naartoe. Daardoor is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden. Het reservoir is aangesloten op de waterleiding. Als je kokend water uit de kraan tapt, stroomt er onder het aanrecht meteen vers water het reservoir in.

Quooker heeft twee alles-in-1-kranen: de Fusion en de Flex. Beide modellen leveren koud, warm en kokend water op de momenten dat jij dat wilt. Daarbij heeft de Flex een flexibele uittrekslang voor warm en koud water, waarmee je bijvoorbeeld heel handig de spoelbak kunt schoonspoelen.  Wil je ook koel gefilterd en bruisend water uit je kraan halen? Dat kan met de Quooker CUBE.

Lancelotti fornuis in licht roze uitvoering

Lancellotti

Het Italiaanse merk Lancellotti staat voor geavanceerde technologie, design en duurzaamheid. Kenmerken zoals robuustheid, hoge kwaliteit en technische raffinement zijn vanzelfsprekend en typisch voor de producten uit Italië. De fornuizen, afzuigkappen en koelkasten worden in de fabriek door een specialist gemaakt. Echt vakmanschap dus.

Om te zorgen dat je kiest voor het Lancellotti fornuis dat echt bij jou past is de manier van koken ook erg belangrijk. Waar er vroeger vrijwel alleen op gas werd gekookt, worden de fornuizen op gas steeds schaarser. Inductie koken is van deze tijd. De Lancellotti inductie fornuizen hebben 5 inductiekookzones. Ook met inductie fornuizen van Lancellotti is het dus mogelijk om voor grote groepen te koken (of lekker voor jezelf!). Met panherkenning en de verlichte display functie wordt het kokkerellen je op elk moment van de dag eenvoudig gemaakt door Lancellotti. De Lancellotti fornuizen op inductie zijn voorzien van energieklasse A.

Gaggenau

Gaggenau onderscheidt zich van andere merken in het topsegment, door producten te ontwikkelen van duurzame materialen en een strak design. Van dit apparatuur kun je dan ook net dat beetje meer verwachten: zo kun je met behulp van domino-elementen een kookplaat op maat creëren en kun je greeploze ovens openen door deze aan te raken.

Ook richten de producten van Gaggenau zich steeds meer op vernieuwing zoals Home Connect. Hiermee kun je de apparaten op afstand bedienen en bijvoorbeeld een oven voorverwarmen en de afzuigkap of de vaatwasser aanzetten. Het is ook mogelijk om een technicus een analyse te laten uitvoeren op afstand. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd van de kwaliteit.

Gaggenau, een van de Duitse keukenmerken

Neff

bij NEFF staat niet het fornuis centraal, maar de kok achter het fornuis. Met dit idee werd de basis gelegd voor de NEFF keukenapparatuur van nu. Stuk voor stuk apparaten die ontworpen en ontwikkeld zijn door en voor echte kookliefhebbers en die jou helpen het koken comfortabeler, gemakkelijker en leuker te maken.

NEFF biedt een breed palet aan energiezuinige koelapparaten, flexinductiekookplaten, ovens, stoomovens, vaatwassers, koffieapparaten en meer.

Merken waar we mee werken