Van AEG tot Wave
en alle A-merken
daartussen

Altijd dicht bij de bron

Merken

Ontdek de modernste keukenapparatuur met de nieuwste functies.
Overzichtsafbeelding van keukenapparatuur merken

Merken en apparatuur

Bij Marquardt Küchen werken we samen met dé A-merken op het gebied van keukenapparatuur en -accessoires. Een hoogwaardige keuken kan niet zonder moderne keukenapparaten. Daarom werken we enkel met topmerken die passen bij de uitstraling en kwaliteit die wij met onze keukens willen bieden. 

Omdat apparatuur een belangrijk onderdeel van jouw keuken vormt vinden we het belangrijk dat keukenapparaten duurzaam en energiebesparend zijn. Daarnaast zijn keukenapparaten erg persoonsgebonden, aangezien je ze op dagelijkse basis gebruikt. Om je te voorzien van het juiste advies bespreken onze specialisten je wensen en voorkeuren en helpen wij je de best passende apparaten en accessoires te vinden voor in je nieuwe keuken.

BORA

‘Innovation, not imitation’. Voor BORA betekent dit dat elk van hun productcategorieën bestaat uit een serie inductiekookplaten met kookveldafzuiging. Hiermee laten ze kookdampen en -geuren niet eerst opstijgen, maar meteen afzuigen bij de bron: aan het kookveld. Ook de vrijgekomen vetdeeltjes worden effectief door het roestvrijstalen vetfilter opgevangen. Beide functies resulteren in een fijne, schone lucht tijdens en na het koken.

Voor de bedieningselementen kies je een slimme touchbediening of handige compacte draaiknoppen. De BORA kookveldafzuigingen zijn alleen verkrijgbaar in combinatie met BORA kookvelden. De BORA kookvelden zijn wel zonder kookveldafzuiging te krijgen. Ben je benieuwd welke BORA bij jou past? Laat je adviseren in één van onze showrooms.

Bora kookveldafzuiging

Wave

Met een designafzuigkap van Wave heb je een echte eyecatcher in huis. Wave biedt verschillende afzuigkapmodellen. Stoere lederen sleeves gaan samen met glossy messing units. De wandmodellen komen los van de muur en de plafondunits van Wave zijn ware verlichtingselementen. Al deze modellen sluiten aan op verschillende afzuigsystemen.

De mogelijkheden lopen uiteen van eiland-, frame-, inbouw- en plafond- tot wandmodellen. Wave werkt met diverse materialen en verschillende vormen en zijn daarmee continu op zoek naar een uniek model. Zo zijn de designafzuigkappen niet alleen functioneel, maar tillen ze de keuken naar een hoger niveau en brengen ze meer eenheid in de ruimte.

Quooker

Plaats-, tijd- en waterbesparend, dat is de Quooker.

Een Quooker-systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en tenminste één reservoir voor 100°C kokend water onder het aanrecht. Het reservoir is net zo goed geïsoleerd als een thermosfles: de warmte kan nergens naartoe. Daardoor is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in dit reservoir op temperatuur te houden. Het reservoir is direct aangesloten op de waterleiding. Als je kokend water uit de kraan tapt, stroomt er onder het aanrecht dus meteen vers water het reservoir in.

Quooker heeft twee alles-in-1-kranen: de Fusion en de Flex. Beide modellen leveren koud, warm en kokend water op de momenten waarop jij dat wilt. Daarbij heeft de Flex een flexibele uittrekslang voor warm en koud water, waarmee je bijvoorbeeld heel handig de spoelbak schoonspoelt.  Wil je ook koel gefilterd en bruisend water uit je kraan halen? Dat kan met de Quooker CUBE.

Lancelotti fornuis in licht roze uitvoering

Lancellotti

Het Italiaanse merk Lancellotti staat voor geavanceerde technologie, design en duurzaamheid. Kenmerken zoals robuustheid, hoge kwaliteit en technisch raffinement zijn vanzelfsprekend en typerend voor deze producten uit Italië. De fornuizen, afzuigkappen en koelkasten worden in de fabriek door een specialist gemaakt. Echt vakmanschap dus, wat we bij Marquardt erg waarderen.

Elke manier van koken vraagt om een passend Lancellotti fornuis. Waar men vroeger vrijwel alleen op gas kookte, worden de fornuizen op gas nu steeds schaarser. Inductiekoken is meer van deze tijd. De Lancellotti inductiefornuizen hebben 5 inductiekookzones, waardoor je ook makkelijk voor grote groepen kan koken. Met panherkenning en de verlichte displayfunctie maakt Lancellotti koken eenvoudiger. De Lancellotti fornuizen op inductie zijn allemaal voorzien van energieklasse A.

Gaggenau

Gaggenau onderscheidt zich van andere merken in het topsegment door producten te ontwikkelen van duurzame materialen met een strak design. Van deze apparaten kun je dan ook net dat beetje meer verwachten: met behulp van domino-elementen wordt een kookplaat op maat gecreëerd en de greeploze ovens open je met een simpele aanraking.

Ook richten de producten van Gaggenau zich steeds meer op vernieuwing, zoals met de Home Connect functie. Hiermee kun je de apparaten op afstand bedienen. Je kunt bijvoorbeeld de oven alvast voorverwarmen en de afzuigkap of de vaatwasser aanzetten. Ook is het mogelijk om een analyse te laten uitvoeren op afstand door een technisch specialist. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de kwaliteit die dit merk belooft. 

Gaggenau, een van de Duitse keukenmerken

Neff

Bij NEFF staat niet het fornuis centraal, maar de kok achter het fornuis. Elk apparaat is dan ook ontworpen en ontwikkeld door en voor echte kookliefhebbers met als doel het koken comfortabeler, gemakkelijker en leuker te maken. Deze aanpak resulteert in verrijkende toepassingen en verfijnd ontwerp. Een perfect voorbeeld hiervan is het Flex Design. NEFF maakt het mogelijk om de zijlijsten en handgrepen van je apparatuur te personaliseren, zodat deze perfect passen bij de esthetiek van jouw keuken. 

Vooral de ovens van NEFF bieden een aantal vooruitstrevende functionaliteiten die helpen bij het bereiden van overheerlijke gerechten. Met het nieuwe Circotherm® heteluchtsysteem maak je bijvoorbeeld een compleet viergangendiner gelijktijdig klaar, zonder smaak- of geuroverdracht. De Slide & Hide® functie laat de ovendeur compleet verdwijnen in het meubel. Dit biedt jou meer vrije ruimte om te koken. Ook op tijd wordt bespaart met de oven van NEFF; De pyrolytische zelfreiniging maakt het schrobben van de oven verleden tijd. Naast de slimme ovens biedt NEFF ook vernieuwende XL- en XXL NoFrost koel-vriescombinaties die naadloos integreren in de keuken. Met apparatuur van NEFF wakker je jouw creativiteit in de keuken aan.

Merken waar we mee werken

AEG logo Bora logo Miele logo Het Neff logo Novy logo Quooker logo Siemens logo
AEG logo Bora logo Miele logo Het Neff logo Novy logo Quooker logo Siemens logo