Werkwijze

Adviezen van een ontwerp gaan verder dan alleen de keukenruimte op zich, een keuken is namelijk niet alleen een verlengstuk van uzelf maar ook van uw inrichting. Ook hier herleiden wij kleuradviezen en stylingtips uit, die zorgen voor de perfect passende keuken in uw inrichting. Tevens maken we waar nodig een lichtplan en checken we ook alle details, zoals afvalscheiding of bijvoorbeeld indirecte verlichting.

Als het ontwerp aan u getoond is en deze voldoet compleet aan uw behoefte, dan gaan wij verder met adviseren op basis van kleur- en materiaalkeuze. Denk hierbij aan apparatuur, werkbladen en keukenfronten. Een samenstelling hiervan vormt een geheel en dit maakt uw keuken en de bijbehorende prijs. De samenstelling van de producten worden overzichtelijk op een offerte aan u getoond, met een bijbehorende uitleg over hoe u de offerte kunt overzien.

Wij bieden u binnen onze werkwijze direct de reële prijs, onderhandelen is dus niet nodig. Wij halen niemand over, maar we overtuigen u van onze kwaliteitsproducten en dienstverlening waarbij de klant centraal staat. Zo organiseren wij alles vanuit onze eigen winkel en heeft u rechtstreeks contact met ons.

Steensoorten

Composiet aanrechtblad | Keuken met composiet werkblad
Graniet aanrechtblad structuur
Hardsteen voor in de keuken
Composiet aanrechtblad gepolijst structuur