Marmerlook keukenblad

Luxe en betaalbaar

Wil jij de luxe uitstraling van marmer, maar dan zonder de nadelen van een volledig natuurstenen werkblad? Dan is een marmerlook keukenblad wellicht wat voor jou. We vertellen er je hier alles over!

Een marmerlook keuken

Marmer in de keuken is tegenwoordig helemaal in. Het is natuurlijk erg stijlvol en daarnaast is het ook een echt luxeproduct. Marmer is kostbaar en daarnaast heeft het een bepaalde gevoeligheid, het kan daarom zijn dat een marmerlook keukenblad in sommige situaties een beter alternatief is. We hebben binnen marmerlook diverse opties in materialen zoals: keramiek, composiet en kunststof.

Urban keukens Zoeterwoude | Keuken in de showroom van Marquardt Zoeterwoude

Keramisch keukenblad in marmerlook

Een keramisch werkblad in marmerlook is eigenlijk het beste van twee werelden. Zo is een keramisch blad beter beschermd tegen krassen en vlekken. Deze marmerlook aanrechtbladen zijn nagenoeg niet te onderscheiden van het “echte” marmer. Daarnaast is dit blad volledig van hardsteen, waardoor deze erg stevig en duurzaam is. Last but not least; deze marmerlook keukenbladen zijn goedkoper dan een echt marmeren werkblad.

  • Echt hardsteen
  • Onderhoudsvrij
  • Kleurvast
  • Krasvrij

Kunststof marmerlook keukenblad

Een goedkoper alternatief voor marmer in de keuken is een kunststof marmerlook keukenblad. Dankzij de nieuwste technieken kunnen materialen erg goed nagemaakt worden. Hierdoor zijn kunststof marmer keukenbladen stijlvolle keukenbladen van hoogwaardige kwaliteit, tegen een betaalbare prijs.

  • Betaalbaar
  • Goede prijs/kwaliteit

 

Taj mahal keuken met een marmerlook keukenblad
Overweegt u een marmerlook keuken?

Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan klaar om u een passend keuken-advies te geven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct een vrijblijvend gesprek.

Stap 1:Kies hier je locatie