Marmerlook keukenblad

Luxe en betaalbaar

Een marmerlook keuken

Marmer in de keuken is tegenwoordig helemaal in. Het is natuurlijk erg stijlvol en daarnaast is het ook een echt luxeproduct. Marmer is kostbaar en daarnaast heeft het een bepaalde gevoeligheid, het kan daarom zijn dat een keuken met marmerlook in sommige situaties een beter alternatief is. We hebben binnen marmerlook diverse opties in materialen zoals: keramiek, composiet en kunststof.

Keramisch keukenblad in marmerlook

Een keramisch werkblad in marmerlook is eigenlijk het beste van twee werelden. Zo is een keramisch blad beter beschermd tegen krassen en vlekken. Deze marmerlook aanrechtbladen zijn nagenoeg niet te onderscheiden van het “echte” marmer. Daarnaast is dit blad volledig van hardsteen, waardoor deze erg stevig en duurzaam is. Last but not least; deze marmerlook keukenbladen zijn goedkoper dan een echt marmeren werkblad.

  • Echt hardsteen
  • Onderhoudsvrij
  • Kleurvast
  • Krasvrij

Kunststof marmerlook keuken

Een goedkoper alternatief voor marmer in de keuken is een kunststof marmerlook keukenblad. Dankzij de nieuwste technieken kunnen materialen erg goed nagemaakt worden. Hierdoor zijn kunststof marmer keukenbladen stijlvolle keukenbladen van hoogwaardige kwaliteit, tegen een betaalbare prijs.

  • Betaalbaar
  • Goede prijs/kwaliteit

 

Overweegt u een marmerlook keuken?

Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan klaar om u een passend keuken-advies te geven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct een vrijblijvend gesprek.

Stap 1:Kies hier je locatie