Marmeren aanrechtblad

Een marmeren aanrechtblad is een prachtige toevoeging aan elke keuken en kan een echte blikvanger zijn. Bij Marquardt Küchen bieden we marmeren aanrechtbladen in verschillende kleuren en patronen, zodat er altijd een variant is die past bij jouw keukenstijl.

Daarom kies je voor een aanrechtblad van marmer

Een marmeren aanrechtblad is niet alleen mooi, maar biedt ook verschillende voordelen. Ten eerste is marmer een duurzaam en sterk materiaal dat bestand is tegen krassen en hitte. Dit maakt het ideaal voor gebruik in de keuken, waarbij het blad dagelijks wordt blootgesteld aan verschillende temperaturen en waar het intensief gebruikt wordt.

Daarnaast heeft een marmeren aanrechtblad een buitengewone, natuurlijke uitstraling. Het unieke patroon en de kleurvariaties in het marmer zorgen ervoor dat elk aanrechtblad er anders uitziet, waardoor jouw keuken een unieke uitstraling krijgt.

Lees hier meer over marmer
Marmeren aanrechtblad
Natuursteen marmer knet verschillende toepassingen in keukens. Denk bijvoorbeeld aan een marmeren aanrechtblad of een achterwand

De voordelen op een rijtje

Naast de natuurlijke en unieke uitstraling zijn er nog meer voordelen waar je van profiteert met een marmeren aanrechtblad. We sommen ze graag voor je op:

 • Marmer is een duurzaam materiaal:
  Marmer is een natuursteen en heeft van nature een hoge dichtheid en hardheid. Hierdoor is een marmeren aanrechtblad bestand tegen krassen, stoten en hitte.
 • Het geeft je keuken een unieke uitstraling:
  Geen enkel marmeren aanrechtblad is hetzelfde. Marmer heeft een uniek patroon en kleurvariaties die ervoor zorgen dat elk aanrechtblad er anders uitziet. Dit geeft jouw keuken een exclusieve en stijlvolle uitstraling.
 • Marmer is hittebestendig:
  Marmer is een hittebestendig materiaal en kan dus hoge temperaturen verdragen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat het aanrechtblad beschadigt wanneer je er hete pannen of ovenschalen op zet.
 • Het is makkelijk schoon te maken:
  Een marmeren aanrechtblad is relatief eenvoudig schoon te maken. Met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek kun je het aanrechtblad snel en gemakkelijk schoonmaken.
 • Een aanrechtblad als waardevolle investering:
  Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar het noemen waard: Een marmeren aanrechtblad is niet alleen een esthetische keuze, maar kan ook waarde toevoegen aan jouw woning. Het is een duurzaam materiaal dat lang meegaat en dat kan worden gezien als een slimme investering voor de toekomst.

Hoe onderhoud je een marmeren aanrechtblad?

Het onderhouden van een marmeren aanrechtblad is relatief eenvoudig, maar er zijn wel een aantal zaken waar je op moet letten. Marmer is namelijk gevoelig voor zure stoffen, zoals azijn en citroensap. Het is daarom belangrijk om zure vloeistoffen direct op te vegen en het marmeren aanrechtblad regelmatig schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek.

Landelijk moderne basaltgrijze keuken met een marmeren aanrechtblad
Eiland keuken Lack Sahara met een marmeren werkblad

Waarom zou je dus moeten kiezen voor een marmeren aanrechtblad?

Ten eerste biedt het een prachtige uitstraling die jouw keuken transformeert tot een elegante en stijlvolle ruimte. Daarnaast is het duurzaam en hittebestendig, waardoor het een praktische keuze is voor de keuken. Tot slot kan een marmeren aanrechtblad een slimme investering zijn voor jouw woning, omdat het waarde kan toevoegen aan jouw huis.

Kies voor een marmeren aanrechtblad van Marquardt Küchen en geniet van de voordelen van dit prachtige en praktische materiaal.

Hebben we je interesse gewekt?

En wil je nu met eigen ogen zien hoe een marmeren aanrechtblad zijn plek krijgt in een keuken? In onze showrooms zie je verschillende voorbeelden van keukens met een aanrechtblad van marmer. Ervaar zelf hoe het marmer de uitstraling van een keuken naar een hoger niveau tilt.

Stap 1:Kies hier je locatie