Zwarte urban woonkeuken met houten accenten

  • Granieten werkblad: Grau M antiek 8 cm dik
  • Unieke zwarte matlak keuken met anti fingerprint coating
  • Granieten plantenbak in combinatie met massief houten tafel
  • Bijna 3 meter hoog opgebouwd
  • Voorzien van open kasten met houten lades

Algemeen

In deze zwarte Urban keuken geniet u van een ruime indeling, waarin u heerlijk kookt of geniet van een smakelijke maaltijd. Het donkergrijze design in combinatie met houten accenten zorgt voor een stijlvol uiterlijk. De ruime opstelling van deze keuken zorgt ervoor dat het een echte woonkeuken is. Hier heeft u voldoende ruimte om uitgebreid te kokkerellen en de heerlijkste maaltijden te bereiden, maar ook is er genoeg ruimte voor een eettafel. Aan de tafel geniet u van een kopje koffie, een uitgebreid ontbijt met het gezin of tafelt u heerlijk na met uw partner.

Finishing touch: de granieten plantenbak

Aan de rechterkant van deze keuken bevindt zich een grote plantenbak, gemaakt van graniet. Met behulp van deze plantenbak brengt u wat extra leven in de keuken. Zo kiest u voor seizoensgebonden planten om de keuken ieder seizoen een bijpassende uitstraling te geven. De plantenbak is compleet op maat te bestellen, zodat u zelf bepaalt hoeveel ruimte deze in beslag neemt.

Stijlvol in het zwart

De wand van deze keuken biedt veel opbergruimte evenals ruimte voor inbouwapparatuur. De open nis in het midden van de wand heeft een werkblad met houtlook en biedt ruimte voor uw koffieapparatuur, waterkoker en andere kleine keukenapparaten. Aan de rechterzijde bevindt zich een open kast, waarin u decoratie of keukenaccessoires kwijt kunt. Hiermee brengt u extra sfeer in de keuken en krijgt het design een persoonlijke touch. De keukenkasten zijn uitgevoerd in de kleur zwart en zijn voorzien van nanotechnologie. Hierdoor zijn vingerafdrukken niet zichtbaar. Het kookeiland is voorzien van een granieten werkblad, waarin de kookplaat en spoelbak zijn verwerkt. Aansluitend bevindt zich de houten tafel die dient als het zitgedeelte van de keuken.

mat zwarte urban keuken met houten accenten

Bijzonderheden

  • Werkblad
Graniet antiek
  • Elementen uit eigen fabriek
Op maat gemaakte plantenbak van graniet
Keukenelementen worden op ontwerp geproduceerd
  • Keukenapparatuur
Neff
Laat me de prijs van deze keuken zien

Deze keuken in getoonde opstelling kost

€ 28.615,-
Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp uw droomkeuken.

Stap 1:Kies hier uw locatie
Soortgelijke keukens