Urban keuken Mercato

  • Granieten werkblad: Zwart M antiek 3 cm dik
  • Uniek handgemaakte spoelzuil van graniet
  • Stalen rekken voor industriële urban uitstraling 
  • Luxe set Siemens apparatuur
  • Schoolbordverf voor leuke teksten om de keuken eigen te maken

Algemeen

Deze urban keuken met een landelijk tintje is uitgevoerd in een warmbruine houtsoort, namelijk Mercato eiken. Dat zorgt direct voor een warme, huiselijke sfeer. De lichte bruintint contrasteert mooi met het diepzwarte granieten werkblad. Een echte blikvanger in het geheel is de spoelzuil, gemaakt uit een stuk van hetzelfde zwarte graniet. Hierop staat een elegante RVS kraan van Dornbracht. De keuken is stijlvol afgewerkt met robuuste, zwarte grepen die het geheel in balans brengen.

Natuurlijk materiaalgebruik

De keuken typeert zich door natuurlijk materiaalgebruik. Zo zijn de keukenkastjes gemaakt van echt eikenhout en zijn het werkblad en de spoelzuil uit natuursteen vervaardigd. Het werkblad heeft bovendien een ruwe afwerking, zodat het aanzicht nog levendiger is. Het toevoegen van een aantal groene plantjes zorgt voor nog meer sfeer in deze urban/landelijke keuken.

Een levendige sfeer

Deze keuken is ideaal voor de creatieveling. Zo is de achterwand bewerkt met schoolbordverf om zelf leuke teksten of tekeningen op te maken. Ook is de keuken voorzien van industriële, zwarte regalen met glazen planken. Gebruik ze om serviesgoed of kruidenpotjes in op te bergen, of vul ze met mooie decoratie-items. Daarnaast is de keuken voorzien van domino gaskookplaten, waarbij u de kookunit zelf inricht aan de hand van uw behoeften op kookgebied. Op deze manier maakt u de keuken geheel eigen.

houten urban keuken zwart

Bijzonderheden

  • Werkblad
Zwart granieten werkblad
  • Elementen uit eigen fabriek
Spoelzuil uit een stuk graniet
  • Keukenapparatuur
Siemens
Laat me de prijs van deze keuken zien

Deze keuken in getoonde opstelling kost

€ 12.816,-
Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp uw droomkeuken.

Stap 1:Kies hier uw locatie
Soortgelijke keukens