Stijlvolle rechte keuken in donkergrijze tint

  •  Stoere robuuste uitstraling door gebruik van houtlook
  •  Bauknecht apparatuur
  •  Spoelbak en kraan in gun metal
  •  Decor gemaakt van grijze leisteen
  •  Apothekerskast en extra brede lades

Algemeen

Deze stijlvolle, rechte keuken is uitgevoerd in de kleur donkergrijs. Door middel van ton-sur-ton van grijstinten krijgt de keuken een bijzonder kleureffect. Het keukenfront, werkblad, plinten en de zijkanten van de keuken hebben dezelfde kleur, genaamd StoneArt. Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze kleur een steenmotief, wat zorgt voor een robuuste en stoere uitstraling. De keukenkasten zijn voorzien van horizontale grepen in de kleur mat zwart. Het regaal in een contrasterende kleur zorgt voor een speels en effect en doorbreekt de grijze massa. Hiermee voldoet de keuken volledig aan de laatste trends.  

Nieuwste kleurentrend: Gunmetal

Een stoer detail in deze keuken is de spoelbak in combinatie met de bijpassende kraan. Beide zijn uitgevoerd in de kleur Gunmetal, een van de nieuwste trends op de markt. De matte afwerking zorgt voor een stijlvol design en geeft het geheel een unieke uitstraling. Bovendien past de mat chromen look perfect bij de rest van het donkergrijze keukendesign.

Slimme opbergmogelijkheden

Houdt u van een opgeruimde en overzichtelijke keuken? Dan is deze keuken u op het lijf geschreven. De keukenkasten bieden volop opbergruimte voor al uw keukenapparatuur, -gerei en andere benodigdheden. De keuken is voorzien van twee functionele apothekerskasten. Deze kasten hebben een uitschuifbaar deel dat voorzien is van meerdere opbergplanken. Zo heeft u direct een duidelijk overzicht van alles wat zich in de kast bevindt. Daarnaast vindt u nog meer opbergruimte in de boven- en onderkasten. De kleine open kast aan de rechterzijde biedt de mogelijkheid om gezellige decoratie te plaatsen.

 

Donkere urban keuken

Bijzonderheden

  • Werkblad
Leisteengrijs
  • Front
Leverbaar in meerdere steen en uni kleuren
  • Keukenapparatuur
Bauknecht
Laat me de prijs van deze keuken zien

Deze keuken in getoonde opstelling kost

€ 7.492,-
Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp uw droomkeuken.

Stap 1:Kies hier uw locatie
Soortgelijke keukens