Taj Mahal

  • Marmeren werkblad
  • Werkblad loopt door in de spoelbak en aan weerszijden van het keukenblok
  • Ingebouwde plafondunit van Novy

Deze keuken heeft een modern en sfeervol design. De strak witte keukenkastjes zijn ingepakt met een warm marmeren werkblad. Aan weerszijden van het keukenblok loopt het luxe werkblad door naar beneden. Ook loopt het keukenblad door in de spoelbak, wat extra exclusief oogt. De spoelbak wordt aangevuld door een bijzondere goudkleurige kraan, die uitstekend past bij het warme marmer.

Deze keuken is geïnspireerd op de Taj Mahal, een wit, marmeren mausoleum in India. Op de verdiepte achterwand is ook een subtiele opdruk van het gigantische bouwwerk te zien. Het marmer in deze keuken komt rechtstreeks uit de natuur en heeft daardoor een uniek design. Geen enkel werkblad is hetzelfde. In combinatie met de bijzondere details heeft deze keuken een extra sfeervolle en exclusieve uitstraling.

In deze moderne keuken is veel oog voor detail. Naast de bijzondere goudkleurige kraan en het unieke, doorlopende werkblad is deze keuken voorzien van fraaie details. Zo is de onderkant van de keuken afgewerkt met een spiegelplint. Naast het keukenblok bevinden zich enkele ingebouwde wandkasten en een moderne inbouwoven. Boven de inductiekookplaat hangt een ingebouwde Novy plafondunit die volledig uit het gezichtsveld is. Eveneens is er indirecte verlichting verwerkt in de koof boven het keukenblok, wat voor een extra modern aanzicht zorgt.

Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp je unieke keuken.

Stap 1:Kies hier je locatie
Soortgelijke keukens