Luxe keuken met houten snijblok

  • Groot houten snijblok in het werkblad (op maat te bestellen)
  • De keramische keukenfronten zijn leverbaar in vier verschillende kleuren, variërend van wit tot donkergrijs
  • Elektrische liftdeur met verlichte glasbodem in bovenkasten

Deze keuken is voorzien van alle gemakken en voldoet volledig aan de laatste trends op het gebied van keukens. De nieuwste technologieën zijn toegepast in deze keuken, waardoor je profiteert van een hoog gebruikersgemak. Zo zijn de bovenkasten voorzien van een elektrische liftdeur met verlichte glasbodem. Hierdoor zie je altijd gemakkelijk wat er in de kast staat. De Protech Titaan ladebakken zijn verkrijgbaar in diverse maten en zijn 360 graden verstelbaar. Zo past u de laden geheel aan op je persoonlijke voorkeur op ieder gewenst moment. Kortom, deze keuken maak je helemaal eigen en laat u de sterren van de hemel koken.

De keramische deurfronten maken deze keuken uniek. Deze innovatie op het gebied van materialen is pas recent ontwikkeld, maar bewijst nu al zijn kracht. De keramische keukenfronten zijn leverbaar in vier verschillende kleuren, variërend van wit tot donkergrijs. Het materiaal is zo hard als ijzer en is compleet kras- en slijtvrij. Een duurzaam materiaal dat jarenlang plezier biedt in de keuken en lange tijd de mooie uitstraling behoudt.

Het werkblad is voorzien van een groot houten snijblok, zoals je bijvoorbeeld in traditionele slagerskeukens terugziet. Op dit snijblok kun je heerlijk je gang gaan tijdens het koken en je eten met plezier voorbereiden. Het snijblok is compleet op maat te bestellen, zodat je zelf bepaalt hoeveel plek het blok op je werkblad in beslag neemt.

Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp je unieke keuken.

Stap 1:Kies hier je locatie
Soortgelijke keukens