Groen in de keuken

  • Sfeer en leven in de keuken door de soft lack avocado kleur
  • Handige wandrails, waaraan je jouw keukenbenodigdheden ophangt
  • Extra groot werkblad en gootsteen in het kookeiland

Een groen kleurtje in de keuken. Deze keuken is uitgevoerd in de gewaagde kleur Soft Lack Avocado. Deze zachtgroene tint brengt gelijk leven en sfeer in de keuken. Bovendien zorgt de kleur voor een uniek uiterlijk. De combinatie met de grijze keukenwand en het werkblad van steenstructuur zorgt voor een stijlvol geheel. Daarnaast geeft het kookeiland een open uitstraling. De keukenkasten bieden voldoende opbergruimte voor al jouw keukenapparatuur en andere benodigdheden voor tijdens het koken. De open kastruimte aan de zijkant van het keukenblad en het kookeiland geven de mogelijkheid om servies, vazen of andere accessoires ten toon te stellen.

Deze keuken bestaat uit twee delen: het keukenblok tegen de wand en het kookeiland. Het wandgedeelte is voorzien van een werkblad met kookplaat. Daarnaast is de apparatuur, zoals koelkast en oven, ingebouwd. Dit zorgt voor een strak geheel en bespaart bovendien ruimte. Het kookeiland heeft een groter werkblad en een gootsteen. De extra kastruimte in dit gedeelte biedt opbergruimte voor al je potten, pannen, servies en andere keukenbenodigdheden. Daarnaast is het ook mogelijk om barkrukken naast het kookeiland te plaatsen, zodat je hier een zitgedeelte creëert. Vrienden, familie of jouw partner schuiven gezellig aan terwijl je aan het koken bent.

Deze keuken is voorzien van handige wandrails, waaraan je jouw keukenbenodigdheden ophangt. De rails zijn compleet aanpasbaar wat betreft maat, kleur en uitvoering. Zo kun je jouw keuken personaliseren en geheel aanpassen op je behoeften. Kookgerei hang je netjes op en heb je ook direct bij de hand tijdens het koken. Kortom, deze handige wandrails zijn een aanwinst voor de keuken.

Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp je unieke keuken.

Stap 1:Kies hier je locatie
Soortgelijke keukens