Groen in de keuken

  • Unieke kleurcombinatie
  • Trendy opstelling met asymmetrische lijnen
  • Open regalen voor een stoere moderne uitstraling
  • Apparatuurset van AEG
  • Decor van 2,5 cm dik betonlook

Algemeen

Een groen kleurtje in de keuken. Deze keuken is uitgevoerd in de gewaagde kleur Soft Lack Avocado. Deze zachtgroene tint brengt gelijk leven en sfeer in de keuken. Bovendien zorgt de kleur voor een uniek uiterlijk. De combinatie met de grijze keukenwand en het werkblad van steenstructuur zorgt voor een stijlvol geheel. Daarnaast geeft het kookeiland een open uitstraling. De keukenkasten bieden voldoende opbergruimte voor al uw keukenapparatuur en andere benodigdheden voor tijdens het koken. De open kastruimte aan de zijkant van het keukenblad en het kookeiland geven de mogelijkheid om servies, vazen of andere accessoires tentoon te stellen.

De compacte keukenopstelling

Deze keuken bestaat uit twee delen: het keukenblok tegen de wand en het kookeiland. Het wandgedeelte is voorzien van een werkblad met kookplaat. Daarnaast is de apparatuur, zoals koelkast en oven, ingebouwd. Dit zorgt voor een strak geheel en bespaart bovendien ruimte. Het kookeiland heeft een groter werkblad en een gootsteen. De extra kastruimte in dit gedeelte biedt opbergruimte voor al uw potten, pannen, servies en andere keukenbenodigdheden. Daarnaast is het ook mogelijk om barkrukken naast het kookeiland te plaatsen, zodat u hier een zitgedeelte creëert. Vrienden, familie of uw partner schuiven gezellig aan terwijl u aan het koken bent.

Wandrails op maat

Deze keuken is voorzien van handige wandrails, waaraan u uw keukenbenodigdheden ophangt. De rails zijn compleet aanpasbaar wat betreft maat, kleur en uitvoering. Zo kunt u uw keuken personaliseren en geheel aanpassen op uw behoeften. Kookgerei hangt u netjes op en heeft u ook direct bij de hand tijdens het koken. Kortom, deze handige wandrails zijn een aanwinst voor de keuken.

moderne keuken

Bijzonderheden

  • Werkblad
Betonlook 
  • Elementen uit eigen fabriek
Wandrails op maat
  • Keukenapparatuur
AEG
Laat me de prijs van deze keuken zien

Deze keuken in getoonde opstelling kost 

€ 11.848,-
Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp uw droomkeuken.

Stap 1:Kies hier uw locatie
Soortgelijke keukens