Moderne keuken met landelijke sfeer

  • Composieten werkblad: Belgian storm leather 8 cm dik
  • Mooie T opstelling voor gezellig koken
  • Luxe Neff apparatuur
  • Onderbouw spoelbak met luxe kraan
  • Vlak geïntegreerde kookplaat

Algemeen

Deze warme, landelijke keuken combineert strakke elementen met houten afwerkingen. De keuken heeft een modern design, maar dankzij de houten elementen en gezellige sfeer heeft de keuken ook een landelijke uitstraling. De T-vormige opstelling van de keuken laat zien hoe nissen kunnen worden toegepast voor decoratieve doeleinden. Het kookeiland is handig in de nis geplaatst en de overige ruimte van de nis is opgevuld met planken. Hier kunt u decoratie in kwijt, maar ook keukenapparatuur of -benodigdheden krijgen hier een handige plek. De kleur van het hout is Denver Eiken, een zachte tint met duidelijk zichtbare, horizontale nerven voor een natuurlijk effect.

Maak van uw keuken een woonruimte

De twee barkrukken maken het kookeiland tot een gezellige zithoek. Zo schuiven vrienden, familie of uw partner gezellig aan terwijl u aan het koken bent. Ook is dit de perfecte plek om de dag door te spreken onder het genot van een borrel of om rustig de krant te lezen met een kopje koffie erbij. Hiermee maakt u van de keuken een open en gezellige ruimte. De barkrukken dragen bovendien bij aan de warme sfeer van de keuken en maken hier een sociale ruimte van. Bent u op zoek naar een gezellige, landelijke keuken met een moderne touch? Dan is deze keuken perfect voor u.

Volop opbergruimte

Deze keuken biedt volop ruimte voor het opruimen van al uw keukenbenodigdheden. De twee hoge kasten van het merk Neff aan de linkerzijde van het kookeiland zijn voorzien van Hide en Slide deuren. Zodra u deze deur opent, komen de lade vanzelf naar buiten voor optimaal bedieningsgemak. Bovendien zorgen de laden voor een overzichtelijk geheel. In het kookeiland zelf bevinden zich nog twee keukenkasten, waarin u bijvoorbeeld potten en pannen opbergt. De compleet uittrekbare Planero schappen maken de traditionele servieskast verleden tijd.

 

Landelijke keuken met hoge eettafel

Bijzonderheden

  • Werkblad
Composiet, belgian storm leather
  • Elementen uit eigen fabriek
Fronten en kastwerk welke op maatwerk niveau gemaakt kunnen worden
  • Keukenapparatuur
Neff
Laat me de prijs van deze keuken zien

Deze keuken in getoonde opstelling kost

€ 17.824,-
Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp uw droomkeuken.

Stap 1:Kies hier uw locatie
Soortgelijke keukens