Moderne keuken met landelijke sfeer

  • Modern design met een landelijke uitstraling
  • Denver Eiken met duidelijk zichtbare, horizontale nerven voor een natuurlijk effect
  • Kasten van het merk Neff met Hide&Slide deuren

Deze warme, landelijke keuken combineert strakke elementen met houten afwerkingen. De keuken heeft een modern design, maar dankzij de houten elementen en gezellige sfeer heeft de keuken ook een landelijke uitstraling. De T-vormige opstelling van de keuken laat zien hoe nissen kunnen worden toegepast voor decoratieve doeleinden. Het kookeiland is handig in de nis geplaatst en de overige ruimte van de nis is opgevuld met planken. Hier kun je decoratie in kwijt, maar ook keukenapparatuur of -benodigdheden krijgen hier een handige plek. De kleur van het hout is Denver Eiken, een zachte tint met duidelijk zichtbare, horizontale nerven voor een natuurlijk effect.

De twee barkrukken maken het kookeiland tot een gezellige zithoek. Zo schuiven vrienden, familie of je partner gezellig aan terwijl je aan het koken bent. Ook is dit de perfecte plek om de dag door te spreken onder het genot van een borrel of om rustig de krant te lezen met een kopje koffie erbij. Hiermee maak je van de keuken een open en gezellige ruimte. De barkrukken dragen bovendien bij aan de warme sfeer van de keuken en maken hier een sociale ruimte van. Ben je op zoek naar een gezellige, landelijke keuken met een moderne touch? Dan is deze keuken perfect voor je.

Deze keuken biedt volop ruimte voor het opruimen van al je keukenbenodigdheden. De twee hoge kasten van het merk Neff aan de linkerzijde van het kookeiland zijn voorzien van Hide en Slide deuren. Zodra je deze deur opent, komen de lade vanzelf naar buiten voor optimaal bedieningsgemak. Bovendien zorgen de laden voor een overzichtelijk geheel. In het kookeiland zelf bevinden zich nog twee keukenkasten, waarin je bijvoorbeeld potten en pannen opbergt. De compleet uittrekbare Planero schappen maken de traditionele servieskast verleden tijd.

 

Moderne keuken met een hoge eettafel in een landelijke sfeer

Apparatuur en materialen

  • Composieten werkblad met een belgian storm leather afwerking
  • Fronten en kastwerk welke op maatwerk niveau gemaakt kunnen worden
  • Keukenapparatuur van Neff
Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp je unieke keuken.

Stap 1:Kies hier je locatie
Soortgelijke keukens