Landelijke keuken voor de echte liefhebber

  • Landelijke sfeer door het gebruik van natuurlijke materialen
  • Granieten werkblad
  • De gaskookplaat en bedieningsknoppen zijn volledig verwerkt in het blad
  • Een echte woonkeuken

Deze keuken straalt een en al landelijke stijl uit dankzij het gebruik van natuurlijke materialen. Voor een liefhebber van de landelijke keukenstijl is deze keuken de perfecte keuze.

Deze ruime hoekkeuken kan omschreven worden als een echte woonkeuken. Doordat er veel ruimte is, kun je met gemak een eettafel kwijt in de keuken. Wel zo gezellig tijdens het ontbijt, lunch of diner met het gezin. Maar ook neem je hier heerlijk plaats met een kopje koffie en de krant tijdens een rustig moment voor jezelf. Het linkergedeelte van de keuken heeft bovenkasten voor extra opbergruimte voor servies, glazen of andere benodigdheden. Daarnaast zijn er voldoende onderkasten- en lades voor het opbergen van bijvoorbeeld keukenapparatuur, bestek of droge ingrediënten.

Groeven in het granieten werkblad voor optimale afvoer van water

Door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals massief hout en graniet, krijgt deze prachtige keuken een charmante landelijke uitstraling. Het massieve houten kader op de keukenkasten geeft de typische landelijke sfeer. Door het granieten werkblad ontstaat er een stoer contrast, maar wordt de natuurlijke uitstraling wel behouden. Het werkblad naast de gootsteen beschikt over praktische groeven. Dit zorgt voor een optimale afvoer van het water en is perfect om je schone vaat op neer te zetten na het afwassen.

De keuken is uitgerust met keukenapparatuur van het merk Gaggenau. De gaskookplaat van dit merk is verwerkt in het keukenblad. Ook de bedieningsknoppen zijn volledig geïntegreerd in het werkblad: ze bevinden zich aan het voorfront, waarmee je de kookplaat snel en gemakkelijk bedient. Bovendien zorgt dit voor een bijzondere toevoeging aan de keuken. Het is namelijk totaal iets anders dan bij een standaard kookplaat.

Bedieningsknoppen van de Gaggenau over zijn geïntegreerd in het werkblad
Landelijke keuken met een granieten werkblad en andere natuurlijke materialen

Apparatuur en materialen

  • Granieten aanrechtblad
  • Massief houten panelen
  • Gaggenau gaskookplaat
Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp je unieke keuken.

Stap 1:Kies hier je locatie
Soortgelijke keukens