Landelijke keuken voor de echte liefhebber

  • Echte massief houten keuken
  • Op elke gewenste maat te bestellen
  • Unieke granieten spoelbak met afdruip
  • Luxe Gaggenau apparatuur
  • Extra diepe lades van 71 cm diep

Algemeen

Deze keuken straalt een en al landelijke stijl uit dankzij het gebruik van natuurlijke materialen. Voor een liefhebber van de landelijke keukenstijl is deze keuken de perfecte keuze.

Deze ruime hoekkeuken kan omschreven worden als een echte woonkeuken. Doordat er veel ruimte is, kunt u met gemak een eettafel kwijt in de keuken. Wel zo gezellig tijdens het ontbijt, lunch of diner met het gezin. Maar ook neemt u hier heerlijk plaats met een kopje koffie en de krant tijdens een rustig moment voor uzelf. Het linkergedeelte van de keuken heeft bovenkasten voor extra opbergruimte voor servies, glazen of andere benodigdheden. Daarnaast zijn er voldoende onderkasten- en lades voor het opbergen van bijvoorbeeld keukenapparatuur, bestek of droge ingrediënten.

Materialen

Door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals massief hout en graniet, krijgt deze prachtige keuken een charmante landelijke uitstraling. Het massieve houten kader op de keukenkasten geeft de typische landelijke sfeer. Door het granieten werkblad ontstaat er een stoer contrast, maar wordt de natuurlijke uitstraling wel behouden. Het werkblad naast de gootsteen beschikt over praktische groeven. Dit zorgt voor een optimale afvoer van het water en is perfect om uw schone vaat op neer te zetten na het afwassen.

Apparatuur

De keuken is uitgerust met keukenapparatuur van het merk Gaggenau. De gaskookplaat van dit merk is verwerkt in het keukenblad. Ook de bedieningsknoppen zijn volledig geïntegreerd in het werkblad: ze bevinden zich aan het voorfront, waarmee u de kookplaat snel en gemakkelijk bedient. Bovendien zorgt dit voor een bijzondere toevoeging aan de keuken. Het is namelijk totaal iets anders dan bij een standaard kookplaat.

Bijzonderheden

  • Natuursteen
Labrador brons leather
  • Elementen uit eigen fabriek
Werkblad met fraaie vlakinbouw kookplaat en spoelbak op maatvoering aanpasbaar
  • Keukenapparatuur
Gaggenau
Laat me de prijs van deze keuken zien

Deze keuken in getoonde opstelling kost

€ 27.923,-
Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp uw droomkeuken.

Stap 1:Kies hier uw locatie
Soortgelijke keukens