Landelijke keuken in sepia eikenhout fineer

  • Robuust Lancellotti fornuis
  • Luxe marmeren werkblad én achterwand in de kleur Erbis Wood
  • Extra werkruimte en opslag door parallel eiland
  • Keuken is verkrijgbaar in meerdere actuele kleuren

Deze keuken combineert de landelijke en moderne keukenstijl, aangevuld door stoere elementen. Zo is de keuken uitgevoerd in Sepia eiken houtfineer met een subtiele, verticale groef. Samen met het luxe marmeren werkblad in de kleur Erbis Wood zorgt dat voor een warme sfeer in de ruimte. Bovendien is de keuken in meerdere actuele kleuren beschikbaar. De eyecatcher van deze landelijke keuken is het robuuste Lancellotti fornuis in een contrasterende, zwarte kleur. Hiermee bereid je de lekkerste maaltijden op professionele wijze bij je thuis.

Lancelotti fornuis

De keuken heeft een moderne parallel opstelling. Aan de wand grenst het complete keukenblok met koelkast, fornuis, afzuigkap, vaatwasser en veel opbergruimte in de vorm van hoge wandkasten en brede lades. Op het fornuis na is alle apparatuur volledig weggewerkt achter de keukenfronten. Parallel aan het keukenblok bevindt zich een modern, slank eiland met een diepte van slechts 70 cm. Dit eiland biedt naast een marmeren spoelbak veel werkruimte en extra opslag.

Wat deze keuken zo uniek maakt is de afwerking en het oog voor detail. Zo kent het marmer zijn oorsprong in China en is het hoogwaardige materiaal zeer zeldzaam. Wij kunnen voor je de gewenste nerfrichting in het natuursteen selecteren, zodat je zelf bepaalt hoe de structuur van je marmeren werkblad eruit komt te zien. Het marmeren werkblad loopt door in de achterwand van de keuken, waarin een sleuf is gefreesd om keukengerei aan op te hangen. Het marmer loopt eveneens door in de spoelbak in het eiland.

Landelijke keuken in sepia eikenhout fineer met Lancelotti fornuis

Apparatuur en materialen

  • Een zeldzaam marmeren werkblad
  • Hoogwaardig marmer uit China, nerfrichting zelf te bepalen
  • Fornuis en oven combinatie van Lancellotti
  • Uitgevoerd in Sepia eiken houtfineer
Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp je unieke keuken.

Stap 1:Kies hier je locatie
Soortgelijke keukens