Landelijke keuken in sepia eikenhout fineer

  • Marmeren werkblad: Arbis Wood 6 cm dik
  • Fineer deur met groef in eiken sepia
  • Uniek werkblad in exclusieve marmerkleur
  • Luxe Lancellotti fornuis met identieke grepen op kastenwand
  • Handgemaakte schouw voor landelijk effect
  • Leverbaar in 7 houtkleuren

Algemeen

Deze keuken combineert de landelijke en moderne keukenstijl, aangevuld door stoere elementen. Zo is de keuken uitgevoerd in Sepia eiken houtfineer met een subtiele, verticale groef. Samen met het luxe marmeren werkblad in de kleur Erbis Wood zorgt dat voor een warme sfeer in de ruimte. Bovendien is de keuken in meerdere actuele kleuren beschikbaar. De eyecatcher van deze landelijke keuken is het robuuste Lancellotti fornuis in een contrasterende, zwarte kleur. Hiermee bereidt u de lekkerste maaltijden op professionele wijze bij u thuis.

Moderne keukenopstelling met eiland

De keuken heeft een moderne parallel opstelling. Aan de wand grenst het complete keukenblok met koelkast, fornuis, afzuigkap, vaatwasser en veel opbergruimte in de vorm van hoge wandkasten en brede lades. Op het fornuis na is alle apparatuur volledig weggewerkt achter de keukenfronten. Parallel aan het keukenblok bevindt zich een modern, slank eiland met een diepte van slechts 70 cm. Dit eiland biedt naast een marmeren spoelbak veel werkruimte en extra opslag.

Een unieke afwerking

Wat deze keuken zo uniek maakt is de afwerking en het oog voor detail. Zo kent het marmer zijn oorsprong in China en is het hoogwaardige materiaal zeer zeldzaam. Wij kunnen voor u de gewenste nerfrichting in het natuursteen selecteren, zodat u zelf bepaalt hoe de structuur van uw marmeren werkblad eruit komt te zien. Het marmeren werkblad loopt door in de achterwand van de keuken, waarin een sleuf is gefreesd om keukengerei aan op te hangen. Het marmer loopt eveneens door in de spoelbak in het eiland.

Bijzonderheden

  • Werkblad
Een zeldzaam marmeren werkblad
  • Elementen uit eigen fabriek
Hoogwaardig marmer uit China en nerfrichting zelf te bepalen
  • Keukenapparatuur
Fornuis en oven combinatie van Lancellot
Laat me de prijs van deze keuken zien

Deze keuken in getoonde opstelling kost 

€ 26.323,-
Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp uw droomkeuken.

Stap 1:Kies hier uw locatie
Soortgelijke keukens