Stijlvolle rechte keuken in donkergrijze tint

  • Robuuste en stoere uitstraling
  • Steenmotief door het gebruik van de kleur StoneArt
  • Twee functionele apothekerskasten

Deze stijlvolle, rechte keuken is uitgevoerd in de kleur donkergrijs. Door middel van ton-sur-ton van grijstinten krijgt de keuken een bijzonder kleureffect. Het keukenfront, werkblad, plinten en de zijkanten van de keuken hebben dezelfde kleur, genaamd StoneArt. Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze kleur een steenmotief, wat zorgt voor een robuuste en stoere uitstraling. De keukenkasten zijn voorzien van horizontale grepen in de kleur mat zwart. Het regaal in een contrasterende kleur zorgt voor een speels en effect en doorbreekt de grijze massa. Hiermee voldoet de keuken volledig aan de laatste trends.  

Een stoer detail in deze keuken is de spoelbak in combinatie met de bijpassende kraan. Beide zijn uitgevoerd in de kleur Gunmetal, een van de nieuwste trends op de markt. De matte afwerking zorgt voor een stijlvol design en geeft het geheel een unieke uitstraling. Bovendien past de mat chromen look perfect bij de rest van het donkergrijze keukendesign.

Hou je van een opgeruimde en overzichtelijke keuken? Dan is deze keuken je op het lijf geschreven. De keukenkasten bieden volop opbergruimte voor al jouw keukenapparatuur, -gerei en andere benodigdheden. De keuken is voorzien van twee functionele apothekerskasten. Deze kasten hebben een uitschuifbaar deel dat voorzien is van meerdere opbergplanken. Zo heb je direct een duidelijk overzicht van alles wat zich in de kast bevindt. Daarnaast vind je nog meer opbergruimte in de boven- en onderkasten. De kleine open kast aan de rechterzijde biedt de mogelijkheid om gezellige decoratie te plaatsen.

 

Donkere urban keuken

Apparatuur en materialen

  • De keuken is uitgerust met een leisteengrijs werkblad
  • Leverbaar in meerdere steen en uni kleuren
  • Keukenapparatuur van het merk Bauknecht
Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp je unieke keuken.

Stap 1:Kies hier je locatie
Soortgelijke keukens