Industriële keuken Mercato

  • Mercato eiken voor een warme, huiselijke sfeer
  • Spoelzuil uit een stuk van hetzelfde zwarte graniet
  • Dornbracht RVS kraan
  • Achterwand met schoolbordverf

Deze industriële keuken met een landelijk tintje is uitgevoerd in een warmbruine houtsoort, namelijk Mercato eiken. Dat zorgt direct voor een warme, huiselijke sfeer. De lichte bruintint contrasteert mooi met het diepzwarte granieten werkblad. Een echte blikvanger in het geheel is de spoelzuil, gemaakt uit een stuk van hetzelfde zwarte graniet. Hierop staat een elegante RVS kraan van Dornbracht. De keuken is stijlvol afgewerkt met robuuste, zwarte grepen die het geheel in balans brengen.

De keuken typeert zich door natuurlijk materiaalgebruik. Zo zijn de keukenkastjes gemaakt van echt eikenhout en zijn het werkblad en de spoelzuil uit natuursteen vervaardigd. Het werkblad heeft bovendien een ruwe afwerking, zodat het aanzicht nog levendiger is. Het toevoegen van een aantal groene plantjes zorgt voor nog meer sfeer in deze industriële/landelijke keuken.

Deze keuken is ideaal voor de creatieveling. Zo is de achterwand bewerkt met schoolbordverf om zelf leuke teksten of tekeningen op te maken. Ook is de keuken voorzien van industriële, zwarte regalen met glazen planken. Gebruik ze om serviesgoed of kruidenpotjes in op te bergen, of vul ze met mooie decoratie-items. Daarnaast is de keuken voorzien van domino gaskookplaten, waarbij je de kookunit zelf inricht aan de hand van jouw behoeften op kookgebied. Op deze manier maak je de keuken geheel eigen.

houten urban keuken zwart

Apparatuur en materialen

  • Zwart granieten werkblad
  • De spoelzuil is gemaakt uit één stuk graniet
  • Keukenapparatuur van het merk Siemens
Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp je unieke keuken.

Stap 1:Kies hier je locatie
Soortgelijke keukens