Donkergroene industriële keuken

  • Marmerlook werkblad
  • Uniek zwevend dressoir
  • Energiezuinige Siemens apparaten
  • Bijzondere coulissedeuren

Prachtige diepgroene matlak keuken gecombineerd met marmer en houtlook. De groentinten en het steendecor halen een stuk natuur in huis. Binnen en buiten koken, werken en ontspannen – grenzen verdwijnen. Een hoge kast wordt een ruimtedeler die een brug slaat tussen de open structuren van het wonen. Fraaie details zijn de bijzondere lade-elementen in eikenhout en schappen in Fineline, die voor warme accenten in het totaalbeeld zorgen. Ook uniek is het zwevende dressoir aan de muur, het zwart-stalen rek boven het kookeiland zorgt daarnaast voor een echte industriële sfeer.

De keuken is uitgerust met keukenapparatuur van het merk Siemens. Deze energiezuinige apparaten zijn een verrijking in jouw keuken. Naast de grote gaskookplaat heb je voldoende ruimte over op het werkblad. Zo ook bevat deze keuken bijzondere coulissedeuren. Achter de coulissedeuren is er voldoende ruimte voor bijvoorbeeld de Siemens combi-oven of een verborgen koffiehoek. Deze industriële keuken haalt de barista in je naar boven. 

Matlak groen, marmerlook blad 2 cm dun, houtlook op de wanden

Moderne vorm van opbergruimte: de bijzondere lade-elementen om alles goed georganiseerd met sfeervol lichteffect in op te bergen. Het kunstzinnige opzetelement met handige haken voor allerhande spullen wordt een blikvanger bij het eiland. Een open systeemkast laat mooie voorwerpen op elegante wijze tot hun recht komen. De achterwand van de roomdivider is als boekenkast de overgang naar de lounge. De matlak groene keuken is ook in veel andere moderne lakkleuren te leveren.

Apparatuur en materialen

  • Coulissedeuren zorgen ervoor dat apparaten en andere spullen uit het zicht verdwijnen
  • Marmerlook werkblad
  • Keukenapparatuur van het merk Siemens
  • Gaskookplaat
Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp je unieke keuken.

Stap 1:Kies hier je locatie
Soortgelijke keukens