Industrieel

Stoer en robuust - onze industriële keukens!

De Marquardt industriële keukens zijn perfect voor degenen die houden van een stoer uiterlijk. Denk aan strak uitgevoerde keukens met ruw houten of juist betonnen accenten. Het stoere, industriele aanzicht van de keuken in combinatie met toffe vintage accessoires maakt je keuken tot een uitnodigend geheel.

De kracht van de tegenstelling

Een industriële keuken kenmerkt zich door tegenstellingen en contrasten. Vaak zie je in de vormgeving van een industriële keuken verschillende materialen die naast elkaar gebruikt worden en contrasterende kleuren om de keuken een uitnodigend karakter te geven. Zie bijvoorbeeld onze donkergroene industriële keuken. De keuken is uitgevoerd in een diepgroene matte lak met een marmeren werkblad en houten accenten die de keuken zijn stoere karakter geven.

Vergeet je accessoires niet

Een industriële keuken is perfect te combineren met vintage accessoires. Of denk bijvoorbeeld aan een koffiezetapparaat in een opvallende gele kleur. Juist deze combinatie en het contrast wat zij veroorzaken houdt het ontwerp van je industriële keuken uitnodigend. De combinatie van industrieel, donker en vintage zorgen voor een warme sfeer in jouw interieur.