Zwarte design keuken met gouden accenten

  • Keramiek werkblad: Nero Greco Satin 1,2 cm dik
  • Luxe hoekopstelling met gouden accenten
  • Unieke kastfronten en afwerking
  • Het ultra dunne keramieken blad geeft deze keuken een extra dimensie

Algemeen

Deze zwart gekleurde keuken straalt één en al luxe en exclusiviteit uit dankzij de gouden accenten. De lichtgekleurde keukenkasten aan de rechterzijde zorgen bovendien voor een bijzonder contrast. De hoge kasten bieden de ruimte voor inbouwapparatuur, zoals een volledig geïntegreerde oven, koelkast en vaatwasser. Dit zorgt voor een strakke afwerking van de keuken, waardoor deze één met het geheel vormt. 

Het zwevende werkblad

De keukenkasten van deze zwart gekleurde keuken zijn omlijst met een chique gouden rand. Het werkblad is voorzien van verlichte greeplijsten, die de indruk geven van een zwevend werkblad. Bovendien zorgt deze verlichting ervoor dat de keuken niet te donker oogt. De lichteffecten en gouden details doorbreken het zwart en vormen een stijlvol geheel. Dit draagt bij aan de luxueuze uitstraling van de keuken. Het werkblad is gemaakt van keramiek en wordt in een minimale dikte van 1,2 cm uitgevoerd.

Chic met een gouden randje

De gouden accenten van deze keuken geven een chique indruk. De onderbouw bak met kraan zijn ook volledig uitgevoerd in goud, evenals de omlijstingen van de keukenkasten. De keukenkasten hebben een maximale onderkast hoogte van 90 cm, waardoor de ruimte optimaal wordt benut voor opbergruimte. De elektrische bovenkasten zijn eenvoudig te bedienen voor een hoog gebruiksgemak. Tot slot is de hoekkast onderin voorzien van Le mans plateaus, zodat u al uw keukenbenodigdheden gemakkelijk opbergt. Kortom, in deze keuken vindt u voldoende ruimte voor al uw keukenproducten.

Zwarte keuken gouden accenten

Bijzonderheden

  • Werkblad
Een keramieken werkblad met een dikte van 1,2 cm (eventueel dikker)
  • Elementen uit eigen fabriek
Elektrische bovenkastjes voor optimaal gebruik Keukenapparatuur AEG
  • Keukenapparatuur
AEG
Laat me de prijs van deze keuken zien

Deze keuken in getoonde opstelling kost

€ 22.323,-
Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp uw droomkeuken.

Stap 1:Kies hier uw locatie
Soortgelijke keukens