Strakke design keuken in zwart-wit

  • Marmeren werkblad: Breccia imperiale leather 4 cm dik
  • Zeer luxe apparatuurset van Gaggenau
  • Zwarte design afzuigkap/-lamp van Novy
  • Strakke belijning door 180 cm brede lades
  • Wit hoogglans gelakt eiland met Alba eiken zwarte kastenwand
  • Doorlopende greeplijst inclusief LED-verlichting

Algemeen

Een zwart-wit design. Kies voor strak, stijlvol en modern met deze zwart-witte keuken. Het ontwerp van deze keuken is allesbehalve alledaags. Het enorme kookeiland staat in het middelpunt van de aandacht. De keuken is geheel greeploos en is voorzien van een kenmerkende Y-line afwerking. Dat houdt in dat de greeplijsten dezelfde kleur hebben als het keukenfront, waardoor het een strak en net geheel vormt.

Materialen

Het kookeiland is voorzien van een marmeren werkblad. Deze geeft een warme en natuurlijke uitstraling en steekt mooi af tegen de in hoogglans wit gelakte fronten. Het unieke aluminium beschermprofiel, zorgt ervoor dat de randen tegen een stootje bestand zijn. 

Naast het kookeiland vraagt ook de kastenwand om aandacht. De hoge kasten hebben een zwarte houtlook en zorgen voor een strakke, maar natuurlijke uitstraling. Bovendien bieden de kasten boordevol opbergruimte voor al uw keukenapparatuur, pannen, servies en nog veel meer.

Apparatuur

Als u deze keuken bekijkt, lijkt het net alsof er zich geen afzuigkap bevindt. Niets is echter minder waar. De innovatieve afzuigkap van Novy heeft de vorm van een lamp, waardoor deze bijna niet opvalt in het design van de keuken. In deze keuken is gekozen voor de kleur zwart, zodat de afzuigkap mooi aansluit op de rest van het keukendesign. Bovendien is de afzuigkap voorzien van innovatieve technologieën voor een optimale werking. Dankzij de recirculatie is er bijvoorbeeld geen afvoer naar buiten nodig. Hierdoor heeft u geen last van vervelende etensluchten die zich door de ruimte verspreiden. De hoge kastenwand bestaat volledig uit ingebouwd Gaggenau keukenapparatuur.

Granieten aanrechtblad

Bijzonderheden

  • Werkblad
Marmeren werkblad van 40 mm dikte
  • Elementen uit eigen fabriek
Volledig greeploze keuken met kenmerkende Y-line afwerking.
  • Keukenapparatuur
Gaggenau apparatuur en unieke Novy afzuigkap verwerkt in een lampenkap.
Laat me de prijs van deze keuken zien

Deze keuken in getoonde opstelling kost

€ 37.819,-
Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp uw droomkeuken.

Stap 1:Kies hier uw locatie
Soortgelijke keukens