Mat gelakte lava kleurige hoekkeuken

  • De keuken is uitgevoerd in een donkergrijze Lava kleur
  • Extra diepe lades van maar liefst 1.80m
  • Siemens oven en eiland afzuigunit
  • Glazen bovenkasten in de muur verwerkt

Stijlvolle donkergrijze hoekkeuken

Deze donkergrijze hoek keuken met mat gelakte keukenkasten heeft een stijlvolle uitstraling. De donkergrijze kleur Lava zorgt voor een stijlvol uiterlijk van deze hoekkeuken en het contrasterende werkblad is een mooie eyecatcher hierbij. Bovendien zorgt de bewerking van het keukenblad ervoor dat er ruimte is voor een kleine, extra spoelbak naast de gootsteen. Dit extra stukje biedt handigheid tijdens het koken, de afwas of het afspoelen van groente of fruit. Ook de gepolijste kanten zorgen voor een prachtig detail. De Y line greeplijsten hebben dezelfde kleur als het keukenfront, waardoor het een mooi geheel vormt.

Maak direct een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt

Ruime hoekkeuken

Dankzij de ruime opzet van deze hoekkeuken is er voldoende ruimte voor extra keukenkasten. Een bijkomend voordeel is de afmeting hiervan. De lades hebben een diepte tot maar liefst 1.80 meter diep. Hierdoor is er voldoende ruimte om al je keukenapparatuur, servies, bestek en andere keukenbenodigdheden op te bergen. Daarnaast zorgen de glazen bovenkasten voor extra opbergruimte. Hier kun je bijvoorbeeld je mooie servies in tentoonstellen. Deze glazen kasten zijn netjes weggewerkt in de muur, zodat de ruimte optimaal benut wordt.

Inbouwapparatuur

De keuken is voorzien van Siemens inbouwapparatuur. De apparatuur is horizontaal uitgelijnd, wat perfect past bij het strakke en moderne uiterlijk van de keuken. Bovendien zijn de strakke lijnen een plezier om naar te kijken. In de keuken vind je onder andere een oven en eiland afzuigunit van het merk Siemens. Het eiland afzuigunit hangt boven de kookplaat en zorgt voor een effectieve afzuiging van etensgeuren.

Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp je unieke keuken.

Stap 1:Kies hier je locatie
Soortgelijke keukens