Donkerblauw gelakte keuken met marmeren accenten

  • Marmeren werkblad: Bianco staturio gepolijst 4 cm dik
  • Schitterende nachtblauwe keuken met anti fingerprint coating
  • Luxe apparatuurset van Siemens
  • Afwerking met witte kraan en spoelbak

Algemeen

Deze keuken heeft een nachtblauwe kleur. Het marmeren werkblad loopt door in de achterwand en zorgt hiermee voor een fraai contrast. Met deze keuken kiest u voor een uniek, subtiel design. De donkerblauwe kleur is net wat minder hard dan zwart en zorgt hiermee voor een stijlvol uiterlijk. De keuken is voorzien van zowel onder- als bovenkasten. Dit zorgt voor voldoende opbergruimte, zodat u al uw potten, pannen, keukenapparatuur en andere benodigdheden een plekje kunt geven. Een bijzonder detail is de spiegelplint. Deze zorgt voor een leuk, maar subtiel effect om de donkere kleur te doorbreken.

De keukentrend van nu: wit in de keuken

De kleur wit is nog steeds populair in keukenland. Deze kleur zien we in deze keuken terug in het marmeren werkblad, de onderbouw spoelbak en zelfs de kraan. Ook de Siemens oven is uitgevoerd in de kleur wit. Al deze stijlvolle elementen zorgen voor een mooi geheel en dit contrasteert prachtig met de donkerblauwe kleur van de keukenkasten.

De keukenapparatuur

In deze keuken zien we een prachtige, wit gekleurde Siemens oven die direct in het oog springt. De oven is voorzien van een Wi-Fi aansluiting, waardoor deze ook op afstand bedienbaar is via een smartphone. Dit is zeer handig als u alvast de oven wilt voorverwarmen, maar nog niet in de buurt van de keuken bent. De afzuigunit is subtiel weggewerkt onder de bovenkasten. De kookplaat is geïntegreerd in het marmeren werkblad en heeft een egaal oppervlak, wat zorgt voor een strakke uitstraling.

Wit in de keuken

Bijzonderheden

  • Werkblad
Marmer
  • Keukenapparatuur
Siemens
Laat me de prijs van deze keuken zien

Deze keuken in getoonde opstelling kost 

€ 18.273,-
Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp uw droomkeuken.

Stap 1:Kies hier uw locatie
Soortgelijke keukens