Donkerblauw gelakte keuken met marmeren accenten

  • Stijlvol uiterlijk door de nachtblauwe kleur
  • Een marmeren werkblad én achterwand
  • Siemens oven, uitgerust met WiFi, uitgevoerd in contrasterend wit
  • Leverbaar in meerdere kleuren

Prachtige nachtblauwe design keuken

Deze keuken heeft een nachtblauwe kleur. Het marmeren werkblad loopt door in de achterwand en zorgt hiermee voor een fraai contrast. Met deze keuken kies je voor een uniek, subtiel design. De donkerblauwe kleur is net wat minder hard dan zwart en zorgt hiermee voor een stijlvol uiterlijk. De keuken is voorzien van zowel onder- als bovenkasten. Dit zorgt voor voldoende opbergruimte, zodat je al je potten, pannen, keukenapparatuur en andere benodigdheden een plekje kunt geven. Een bijzonder detail is de spiegelplint. Deze zorgt voor een leuk, maar subtiel effect om de donkere kleur te doorbreken.

Ben je benieuwd of deze keuken bij jouw interieur past?

Maak direct een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt

Witte marmeren accenten

De kleur wit is nog steeds populair in keukenland. Deze kleur zien we in deze keuken terug in het marmeren werkblad, de onderbouw spoelbak en zelfs de kraan. Ook de Siemens oven is uitgevoerd in de kleur wit. Al deze stijlvolle elementen zorgen voor een mooi geheel en dit contrasteert prachtig met de donkerblauwe kleur van de keukenkasten.

Apparatuur

In deze keuken zien we een prachtige, wit gekleurde Siemens oven die direct in het oog springt. De oven is voorzien van een Wi-Fi aansluiting, waardoor deze ook op afstand bedienbaar is via een smartphone. Dit is zeer handig als je alvast de oven wilt voorverwarmen, maar nog niet in de buurt van de keuken bent. De afzuigunit is subtiel weggewerkt onder de bovenkasten. De kookplaat is geïntegreerd in het marmeren werkblad en heeft een egaal oppervlak, wat zorgt voor een strakke uitstraling.

Wit in de keuken
Interesse gewekt?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp je unieke keuken.

Stap 1:Kies hier je locatie
Soortgelijke keukens