VAN LANDELIJK
TOT DESIGN

Altijd dicht bij de bron

Keukenstijlen

Je nieuwe keuken kies je niet zomaar. En dat snappen we. Het is geen keuze die je makkelijk maakt en dus willen we je bij Marquardt Küchen voorzien van professioneel advies. Zodat jij de keuken vindt die het beste aansluit bij jouw persoonlijke smaak, voldoet aan jouw wensen en zo ingericht is dat jij langdurig kan genieten van je nieuwe keuken. De Marquardt keuken collectie is onder te verdelen in vier verschillende keukenstijlen.

Om je een eindje op weg te helpen zetten we onze keukenstijlen hieronder op een rijtje.

Of bekijk onze afgeprijsde showroomkeukens hier

Welke keukenstijl past bij jou?

Voor welke keukenstijl kies je? Het is een van de eerste keuzes die je tegenkomt in je zoektocht naar een nieuwe keuken. Ga je voor een strakke, moderne keuken of hou je meer van de open keukenopstelling in de landelijke keukenstijl? Of een combinatie? Je merkt al dat de keuze enorm is, dus hechten we bij Marquardt veel waarde aan het nauwe persoonlijke contact. We beginnen met het bespreken van je wensen en aan de hand daarvan zoeken we jouw nieuwe keuken.

Ontdek ook onze exclusieve showroom sale keukens

We helpen graag een handje

Je zit bij Marquardt niet vast aan één keukenstijl. Om je nieuwe keuken zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jouw wensen is het mogelijk elementen uit verschillende stijlen te combineren. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie tussen landelijke materialen als hout en industriële metalen accenten. Zo haal je het beste uit beide stijlen en creëer je een stoere, maar landelijke keuken met een toegankelijk karakter.

Marquardt in huis

Natuurlijk is niet alles even relevant voor jou. Kies daarom je keukenstijl of steensoort en krijg alleen de inspiratie waar je naar zoekt.

Bekijk alles

Wil jij het Marquardt magazine ontvangen?

Vul het formulier hiernaast in en het magazine valt binnen enkele werkdagen kosteloos bij je op de deurmat.

Magazine

    Dichtstbijzijnde vestiging
    Algemene informatie
    Adresgegevens