Keukens Zoeterwoude

Marquardt, jouw keukenwinkel in Zoeterwoude

Voor kwaliteitskeukens ben je in Zoeterwoude bij Marquardt aan het juiste adres! Wordt je graag voorzien van persoonlijk advies en hecht je waarde aan een een vast aanspreekpunt? Dan zien we je graag in onze showroom. Vanaf het eerste contact tot de installatie van je nieuwe droomkeuken heb je bij Marquardt contact met één vast aanspreekpunt. Iemand die van a tot z weet wat je wensen en voorkeuren zijn en je begeleidt gedurende het volledige proces.

Naast ons uitgebreide aanbod van unieke stenen werkbladen onderscheiden we ons ook in onze werkwijze. We vertellen je graag wat je van ons mag verwachten.

Zwarte urban woonkeuken met gele accenten | Marquardt keukens Zoeterwoude

Specialist in keukens met stenen werkbladen

Marquardt Küchen is dé Duitse specialist in keukens met stenen werkbladen. Onze keukens staan bekend om de hoogwaardige materialen waaruit ze samengesteld worden. Het materiaal voor de werkbladen is afkomstig uit onze steenfabriek en mag je zelf uitkiezen. Geen zorgen, je hoeft niet helemaal naar de steengroeve in Duitsland. In onze showroom vind je voorbeelden van de mogelijkheden die Marquardt biedt voor jouw nieuwe keuken. Van graniet tot keramiek en van composiet tot marmer, je werkblad sluit altijd perfect aan bij de stijl van jouw keuken. Voor elke keuken hebben we een passend werkblad!

Zie hier onze unieke werkbladen

Altijd een passend stijladvies

Bij het ontwerpen van een keuken houden wij altijd rekening met je persoonlijke behoeftes. We zullen waar nodig advies geven om de (rest van de) keukenruimte slim en praktisch in te delen. Altijd met behoud van je persoonlijke styling! We zien de keuken als het kloppende hart van jouw huis. Om onze klanten nog beter te kunnen voorzien van passend stijladvies, zijn we als Marquardt Zoeterwoude een samenwerking gestart met interieurstylist Michelle de Graaf. (IKBENMIES).

Wil jij net dat stapje verder gaan en je keuken volledig laten stijlen? Maak dan een afspraak met Michelle bij Marquardt Zoeterwoude. We staan samen voor je klaar! Een afspraak maken met Michelle kan eenvoudig via de mail of telefonisch (071 720 0825).

Urban keukens Zoeterwoude | Keuken in de showroom van Marquardt Zoeterwoude
Filip van Marquardt Zoeterwoude

Persoonlijk contact

De grote tafel bij onze demonstratie keuken is waar het meeste gebeurt. Onder het genot van een hapje en een drankje werken we samen naar het ontwerp van je nieuwe keuken. In onze showroom vind je verschillende keukens opgebouwd in verschillende stijlen. Aan de hand van deze stijlen en jouw wensen gaan we kijken wat het beste binnen de beschikbare ruimte in jouw huis past. Welke opstelling kies je? En voor welke stijl ga je, of kies je voor het combineren van twee stijlen?

Genoeg vragen zoals je merkt. Neem anders alvast een kijkje bij onze keukenstijlen of maak direct een afspraak! We zien je graag snel bij Marquardt keukens Zoeterwoude.

Onze keukenstijlen
Maak direct een afspraak
Stap 1:Kies hier je locatie