Keukens Utrecht

Een keuken kopen in Utrecht doe je bij Marquardt

Voor keukens in Utrecht moet je bij Marquardt Küchen zijn. Wil je verzekerd zijn van een kwalitatief hoogstaande Duitse keuken en professioneel advies? Dan is Marquardt Utrecht de keukenwinkel waar jij naar op zoek bent. We heten je daarom ook graag welkom in onze showroom.

Keukenwinkel Utrecht

Een keuken kopen in Utrecht kan bij iedere keukenwinkel, maar er is maar één Duitse specialist in keukens met stenen werkbladen. Rechtstreeks uit onze eigen steenfabriek komen unieke, 100% natuurlijke aanrechtbladen die jouw keuken de exclusieve uitstraling geven waar je naar op zoek bent. De werkbladen zijn uniek omdat we werken met natuurlijke producten, dus geen keuken is hetzelfde bij Marquardt.

Bekijk hier de materialen waar wij mee werken
Moderne keuken in zandkleur met wijnrode lades
AEG logo Bora logo Miele logo Het Neff logo Novy logo Quooker logo Siemens logo
AEG logo Bora logo Miele logo Het Neff logo Novy logo Quooker logo Siemens logo
Keukens Utrecht

De beste keuze voor keukens: Marquardt Utrecht

Marquardt Küchen is de keukenwinkel in Utrecht waar je kwalitatief hoogstaande keukens in de meest uiteenlopende keukenstijlen vindt. Een Duitse keuken is zoveel meer dan een functioneel en duurzaam ontwerp. Ons aanbod van keukenopstellingen en ontwerpen is zeer divers, maar bij alle verschillende opties zie je het functionele en degelijke karakter van een Duitse keuken terug. Het is duidelijk dat er is nagedacht over de functie die de keuken in een huis heeft. We zijn er dus ook zeker van dat wij je kunnen helpen jouw unieke keuken te vinden.

De Marquardt werkwijze

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door het persoonlijke klantcontact, al vanaf het moment dat klanten onze showroom binnen stappen. Om onze klanten goed en ongedwongen te kunnen adviseren, starten wij altijd met een inventarisatie. Bij het ontwerpen van een keuken houden wij altijd rekening met je persoonlijke behoeftes. Daarnaast zullen we waar nodig adviezen geven om de keukenruimte slim en praktisch in te delen, met behoud van je persoonlijke styling!

Lees hier meer over jouw keukenwinkel in Utrecht
Maak een afspraak

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag een keer langskomen om onze nieuwe winkel te bekijken en de mogelijkheden voor je nieuwe keuken te bespreken? Maak dan via onderstaand formulier een afspraak, zodat je zeker weet dat de koffie klaar staat.

Stap 1:Kies hier je locatie