Keukens Kaatsheuvel

Keukenwinkel in Kaatsheuvel

Jij bent op zoek naar een nieuwe keuken en zoekt de keukenwinkel in Kaatsheuvel die je helpt in je zoektocht naar een prachtige nieuwe keuken én je voorziet van degelijk advies? Dan hebben we goed nieuws! Marquardt is de nieuwste winkel voor keukens in Kaatsheuvel en we laten je maar wat graag zien hoe wij je helpen je nieuwe keuken te vinden. We heten je daarom graag welkom in onze showroom.

De rol van de keuken in jouw interieur

Jaren geleden bestond een keuken vaak enkel uit kasten en werd hij weggestopt in een afgesloten ruimte. Dat is gelukkig veranderd. Een keuken is vandaag de dag een waardig onderdeel van het interieur. Wij zien het bij Marquardt Kaatsheuvel graag als hart van de woning, als een plek waar alle gezinsleden samenkomen. En dat zie je terug in het ontwerp. Ons aanbod van keukenopstellingen en ontwerpen is zeer divers, maar bij alle verschillende opties zie je terug dat er is nagedacht over de functie die de keuken in een huis heeft. De plek die een keuken krijgt in een (bouw)tekening wordt steeds groter en dat is wat ons betreft terecht! Ben je op zoek naar jouw nieuwe unieke keuken in Kaatsheuvel?

Wij helpen je hem graag te vinden
Keukens Kaatsheuvel - eettafel en keuken in showroom Marquardt Kaatsheuevel
Keukens Kaatsheuvel - Moderne stratus keuken met hout accenten

Marquardt; jouw keukenwinkel in Kaatsheuvel

Waarom zou je kiezen voor Marquardt? Het aanbod keukens, in verschillende keukenopstellingen en met diverse ontwerpen, spreekt voor zich. Wat Marquardt echt onderscheidt is dat je bij Marquardt altijd dichtbij de bron bent. Dat komt tot uiting in verschillende onderdelen van onze werkwijze, maar 1 in het bijzonder en dat is het contact met onze klanten. Gedurende het hele proces, van het bespreken van je wensen tot de daadwerkelijke plaatsing, heb je contact met 1 persoon. Hij/zij weet precies waar je in het proces zit en welke richting je graag op zou willen gaan. Wij geloven er sterk in dat investeren in de relatie die we hebben met onze klanten resulteert in een positieve en langdurige klantrelatie. En daar worden beide partijen blij van!

De Marquardt werkwijze

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door het persoonlijke klantcontact, al vanaf het moment dat klanten onze showroom binnen stappen. Om onze klanten goed en ongedwongen te kunnen adviseren, starten wij altijd met een inventarisatie. Bij het ontwerpen van een keuken houden wij altijd rekening met je persoonlijke behoeftes. Daarnaast zullen we waar nodig adviezen geven om de keukenruimte slim en praktisch in te delen, met behoud van je persoonlijke styling!

Lees hier meer over jouw keukenwinkel in Kaatsheuvel
Keukens Kaatsheuvel - Marquardt, de specialist in stenen aanrechtbladen
532P1 Angola Black gepolijst
629G4 Zwart M gezoet
632G1 Angola black gezoet
701A1 Grau M antiek
753A3 Rustenburg antiek
761A2 Angola black antiek
533P5 Labrador brons gepolijst
913P0 Terzal gepolijst
914P0 Alium gepolijst
915P0 Perla gepolijst
917P0 Impala gepolijst
922P0 Pancas gepolijst
937S0 Impalla leather
940S0 Grey leather
942S0 Pancas leather
511P2 Kashmir Yellow gepolijst
Labrador Brons
Multi Colour Red
Giallo Topazio
Pedras White Antiek
Galaxy
513P2 Multi Colour Red- gepolijst
534P2 Misty Grey gepolijst
942S0 Pancas leather
912P0 Light gepolijst
940S0 Grey leather
508P2 Caladonia gepolijst
510P2 Giallo Topazio gepolijst
512P2 Maduro Gold gepolijst
514P2 Steel Grey gepolijst
520P3 Saphir Brown gepolijst
524P4 Labrador Vert gepolijst
525P4 Star Galaxy gepolijst
527P4 Zwart M gepolijst
Maak een afspraak

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag een keer langskomen om onze nieuwe winkel te bekijken en de mogelijkheden voor je nieuwe keuken te bespreken? Maak dan via onderstaand formulier een afspraak, zodat je zeker weet dat de koffie klaar staat.

Stap 1:Kies hier je locatie