Keukens Gorinchem

Keukenwinkel in Gorinchem

Ben je op zoek naar een keuken in Gorinchem? Bij Marquardt Küchen ben je aan het juiste adres! Marquardt is dé specialist in Gorinchem waar je terecht kunt voor kwaliteitskeukens in verschillende stijlen. We ontvangen je graag in onze showroom.

Een keuken kopen in Gorinchem?

Keukens met Duitse kwaliteit, dat is waar we bij Marquardt voor staan. In de omgeving van Gorinchem, van Werkendam tot Leerdam en van Arkel tot Woudrichem is Marquardt dé specialist op het gebied van stenen aanrechtbladen. We zouden onszelf te kort doen als we het daarbij houden, dus we laten je graag zien wat we voor onze klanten kunnen betekenen bij Marquardt.

Onze keukens

Onze collectie is zorgvuldig samengesteld door kenners en professionals. Hiermee kunnen we met ons aanbod iedere keukenwens vervullen, ongeacht wat je stijl, smaak of budget is.

Bij Marquardt küchen hebben we voor iedere situatie een passende oplossing. We laten je graag kennismaken met onze vier stijlen. Iedere stijl kenmerkt zich door unieke details, opties en afwerking. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen je graag jouw nieuwe keuken kiezen. In een persoonlijk adviesgesprek bespreken we je wensen en eisen om tot een beeld te komen van waar wij in kunnen voorzien. Binnen ons aanbod verdelen we de keukens onder in vier stijlen. Wil je een uitgebreide impressie van onze collectie? Volg dan onderstaande link.

Onze keukenstijlen

Marquardt Küchen: dé keukenwinkel in Gorinchem

Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken in Gorinchem is Marquardt de juiste keuze, ook als je ongedwongen inspiratie op wil doen voor een nieuwe keuken en een nieuw interieur. We staan voor je klaar met eerlijk en persoonlijk advies. Zo hopen wij, samen met onze nieuwe klanten, keukens te ontwerpen waar we trots op mogen zijn. Ben je benieuwd waar onze vestiging in Gorinchem precies ligt? Zie het op onderstaande kaart.

Onze beloftes

Bij Marquardt ontzorgen we onze klanten graag. In onze showroom ontvangen we je alsof het een tweede thuis is en denken we graag met je mee. Het kiezen van je nieuwe keuken kan uitdagend zijn, maar je weet zeker dat als je kiest voor Marquardt, je verzekerd bent van kwaliteit. Om dit waar te maken geven we al onze klanten de volgende beloftes mee:

  • 25 jaar breukgarantie op stenen bladen
  • 5 jaar volledige garantie op keukenonderdelen
  • 2 jaar garantie op apparatuur – eventueel te verlengen tot 5 jaar
  • 6 maanden garantie op montage en aansluiten
  • 20 maanden prijsvastheid garantie na ondertekening van de order

Maak een afspraak

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag een keer langskomen om de mogelijkheden voor je nieuwe keuken te bespreken? Maak via onderstaand formulier een afspraak, zodat je zeker weet dat we voor je klaar staan.

Afspraak maken
Stap 1:Kies hier je locatie