Keukens Duiven

Marquardt, jouw keukenwinkel in Duiven

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken in omgeving Duiven? Dan hebben we goed nieuws: voor keukenwinkels  in Duiven hoef je niet verder te zoeken! Eind november opent namelijk de nieuwe vestiging van Marquardt Küchen in Duiven. En daarmee staat de teller op 10! Vanaf 29 november kun je bij Marquardt Duiven terecht voor professioneel advies en hulp bij je zoektocht naar een nieuwe keuken.

Stijlvolle design keuken met roze accenten | Keukens Duiven

Welke keukenstijlen kan je verwachten?

Het Marquardt keukens Duiven assortiment is onder te verdelen in 4 keukenstijlen. We hebben design keukens, landelijke keukens, moderne keukens en industriële keukens. Binnen de stijlen is er zoveel te combineren als jij zelf wilt. Want uiteindelijk draait het erom dat jij tevreden bent met je nieuwe keuken. Om je alvast een indruk te geven van wat je mag verwachten zie je hieronder een aantal van onze keukens.

Naar het overzicht van de keukenstijlen

Marquardt keukens Duiven

Bij Marquardt Küchen vind jij altijd een unieke keuken. Hoe dat kan? Onze natuurstenen werkbladen zijn afkomstig uit onze eigen steenfabriek. Vanuit daar worden zij verwerkt tot een uniek aanrechtblad. Omdat we werken met 100% natuurlijke materialen vind jij nergens anders zoveel unieke keukens in Duiven.

Onze stenen werkbladen
Composiet caesarstone werkblad
Keukens Duiven

De Marquardt werkwijze

Keukens Duiven

Vanaf de eerste keer dat je bij Marquardt Duiven binnenstapt tot aan de montage van jouw keuken, je hebt altijd contact met één persoonlijke adviseur. Iemand die je wensen en voorkeuren weet en ervoor zorgt dat deze niet uit het oog worden verloren. We zullen naast het ontwerpen van de keuken waar nodig adviezen geven om de keukenruimte slim en praktisch in te delen. Natuurlijk met behoud van je persoonlijke styling!

Lees hier meer over onze werkwijze
Hebben we je interesse gewekt?

Wil je graag een keer langskomen om de mogelijkheden voor je nieuwe keuken te bespreken? Maak via onderstaand formulier een afspraak, zodat je zeker weet dat we voor je klaar staan.

Stap 1:Kies hier je locatie