Thuis bij Patrick en Lisette

Ons huis is modern en strak. Daarom hebben we een keuken samengesteld die modern én warm is, onder andere door de kastenwand en het mooie granieten werkblad.

Een thuisgevoel creëren; bij Marquardt Küchen doen we niets liever. Ook voor Lisette en Patrick uit Oosterbeek mochten we hier aan bijdragen. Onlangs gingen we nog even bij hen op bezoek in hun nieuwe thuis, om de nieuwe keuken te bewonderen die zij gekocht hebben bij Marquardt Duiven.

Toen we langskwamen, waren Lisette en Patrick nog druk bezig met het verbouwen van hun nieuwe woning. Lisette vertelde dat de keuken symbool staat voor de stijl en smaak van het stel.

 

Overzichtsfoto van de keuken van Patrick en Lisette
Neem een
kijke binnen

Waarom zou jij Marquardt aanbevelen?

Lisette & Patrick

“We waren een witte strakke keuken gewend en in dit nieuwe huis stond al een keuken in een L-vorm. We wisten dat we nu iets anders wilden. In de showroom waren zó veel verschillende stenen bladen en fronten, dat we genoeg te kiezen hadden. Martijn en Hetty waren hierbij erg duidelijk in hun advies, dat was erg fijn. Ook over de bezorging en de montage zijn we heel tevreden. Alles is eigenlijk perfect verlopen en de keuken is echt prachtig. Super blij ook met de inbouw-koffiemachine en de extra grote koeler waar we voor hebben gekozen. Hetty en Martijn kwamen zelfs persoonlijk de keuken opleveren, ook weer zó attent. Kortom, van begin tot einde hebben we een hele fijne begeleiding gehad.”

Vooraanzicht van de keuken van Patrick en Lisette Close up foto van de zwarte Quooker kraan en het granieten werkblad Overzichtsfoto van een strakke designkeuken met granieten werkblad Foto van de achterwand van de designkeuken met granieten werkblad
Close up foto van een granieten werkblad

Granieten werkblad

Wanneer je kiest voor een granieten werkblad, kies je voor bestendigheid én altijd een uniek design.

Dit eigentijdse natuurproduct bezorgt je keuken een exclusieve uitstraling. Door het harde gesteente is je keuken geweerd tegen hitte, krassen, schokken en slijten. Dit materiaal kan dus zeker tegen een stootje! Met de diverse soorten, maten en patronen bieden we vele keuzes voor iedere keukenstijl. We nodigen je graag uit in onze Nederlandse steenfabriek om, samen met ons, je gewenste granieten werkblad uit te zoeken. Deze bladen worden geassembleerd vanuit onze granietfabriek in Duitsland.

Meer weten over onze grote collectie stenen werkbladen?

Inbouw koffiemachine

Een koffiezetapparaat is onmisbaar in de keuken. Of je nu van een klassieke espresso, een romige cappuccino of een smaakvolle lungo houdt: met een luxe koffiezetapparaat zet je heerlijke koffie met slechts één druk op de knop. Bij ons kies je uit een ruim assortiment koffiezetapparaten; van inbouwvolautomaat tot espressomachine. Omdat we samenwerken met topmerken op het gebied van apparatuur en accessoires, weet je zeker dat je een kwalitatief, modern en zuinig apparaat ontvangt. Een apparaat waar je nog heel lang plezier van hebt.

Ontdek onze A-merken
Close up van het Miele koffie apparaat

Merken die zijn gebruikt in deze keuken

Miele logo Bora logo Quooker logo
Wil jij ook een unieke keuken op maat?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp je unieke keuken.

Stap 1:Kies hier je locatie

Ontdek meer verhalen