Thuis bij Martin en Janita

Wat we bij Marquardt hebben gezien ten opzichte van de concurrenten was compleet anders.

Martin en Janita wonen in een industrieel, chique huis. Strak en stoer, maar ook met luxe elementen. Door te spelen met verschillende kleuren op de muren haalden ze meer warmte in huis. Wat ze nog misten was een warme keuken. De keuken is bepalend voor de sfeer die ze juist zo graag wilden creëren. Met deze startwens en een paar grove ideeën over de vorm, begon de reis voor Martin en Janita. “We hadden de opstelling al in ons hoofd. We wilden graag zo’n achterwand met een middennisje. We gingen naar de showroom om te kijken hoe dat hier zou passen.”

Martin en Janita in hun nieuwe Marquardt keuken
Neem een
kijke binnen

Waarom zou jij Marquardt aanbevelen?

Martin & Janita

Bij ons eerste bezoek aan Marquardt Sint-Maartensdijk zagen we meteen hoe anders de stijl was in vergelijking met andere keukenzaken. Van begin tot eind zijn we erg enthousiast over de service van Marquardt Sint-Maartensdijk. We voelden gelijk dat de mensen in de showroom echt een team zijn. De hulp in de showroom was top, Jean-Pierre heeft ons heel goed geholpen. Vanaf het begin was hij heel hartelijk en nam hij rustig de tijd voor ons. Maar ook de montage verliep soepel. We hadden bijvoorbeeld een stukje achterwand dat naar beneden viel: dat werd binnen twee weken opgelost. Wat we vooral heel leuk vonden, is dat Jean-Pierre zelf kwam kijken naar het eindresultaat en toen een flesje wijn meebracht. Dat maakt je ervaring wel écht compleet.

Close up foto van de oven in de keuken van Martin en Janita De Quooker kraan in een marmeren werkblad Foto van het marmeren aanrechtblad en de achterwand van de keuken van Martin en Janita
Het marmeren werkblad

Marmeren keukenblad

Martin en Janita zijn vooral erg te spreken over het keukenblad. Het is een mooi voorbeeld van hoe steen een keuken verrijkt. “Wat we geweldig vinden is hoe mooi het kookeiland doorloopt en de chique uitstraling door het marmeren blad. Ook onze familie en vrienden die langskomen zeggen allemaal: ‘Wauw, wat gaaf dat blad!’”

Meer weten over een marmeren werkblad?

Woonkeuken

Martin en Janita vinden dat de nieuwe keuken écht een luxe, warme sfeer in huis brengt. Ook de dimmers die ze kozen zorgen voor een unieke lichtwerking. Dat draagt enorm bij aan de warme uitstraling die ze zo graag wilden creëren. “Het voelt nu echt meer als een woonkeuken. We zitten hier heel graag: we zitten er zelfs meer dan in onze woonkamer nu. Niet alleen om te koken, maar ook om te lezen bijvoorbeeld. Aan de tafel, maar ook aan de bar. Voorheen was het functioneel, nu is het echt genieten.”

Overzichtsfoto van de moderne keuken met marmeren werkblad

Merken die zijn gebruikt in deze keuken

Quooker logo AEG logo
Wil jij ook een unieke keuken op maat?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp je unieke keuken.

Stap 1:Kies hier je locatie

Ontdek meer verhalen