Thuis bij Marloes en Florian

Vergeleken met andere keukenleveranciers ging bij Marquardt de aandacht meer uit naar onze wensen versus het willen verkopen.

Marloes en Florian wonen in een huis dat te bestempelen is als hotel chic. Het huis heeft veel ronde, organische vormen, maar wel met een luxe uitstraling. “Ik denk dat het zo een Van der Valk ruimte had kunnen zijn.”  Voordat ze hun zoektocht naar een keuken startten, dachten ze precies te weten wat ze wilden. Tot hun verbazing zijn ze met een totaal andere keuken geëindigd. Dat is echt te danken aan de vakkundige begeleiding van Mike (Marquardt Rotterdam).

Overzichtsfoto van de keuken van Marloes en Florian
Neem een
kijke binnen

Waarom zou jij Marquardt aanbevelen?

Marloes & Florian

Voordat we bij Marquardt tot een besluit kwamen, waren we bij meerdere keukenzaken geweest. We zagen low-budget keukens en zelfs een SieMatic-keuken van €80.000. Maar nergens waren we zo overtuigd als bij Marquardt. De keuze voor een keuken is natuurlijk redelijk permanent. Daarom is het des te belangrijker dat je de juiste maakt.

Na wat tegenvallers tijdens onze verbouwing, zou de op maat gemaakte keuken niet meer passen in verband met de verhoogde vloer. Mike en Cas hebben toen heel goed meegedacht en zeiden: “Weet je wat? We maken het gewoon op maat.” Toen werd alles handmatig aangepast in plaats van dat ze alles opnieuw bestelden. Dat was écht fantastisch.

Marloes en Florian in hun Marquardt keuken Close up van de Quooker kraan en het luxe marmeren keukenblad Vooraanzicht van de keukenfronten van de keuken van Marloes en Florian Close up foto van het luxe marmeren keukenblad
Close up foto van het kookeiland met het marmeren werkblad

Indeling keukeneiland

Florian is vooral erg te spreken over de inrichting. Het eiland zorgt echt voor een gezellige woonruimte en is tegelijkertijd heel praktisch door de enorme opbergruimte. “Het is heel erg praktisch ingericht. Daar hebben we ook wel naar gekeken. Wat gebruik je veel en hoe sta je? Als Marloes terugkomt van werk en ik sta te koken, dan is het leuk om in contact te blijven. Daarom wilde ik graag kunnen koken met mijn gezicht naar de woonkamer en het barretje. Als je bijvoorbeeld met vrienden aan het borrelen bent, dan kan de één iets voorbereiden en tegelijkertijd gezellig kletsen met de anderen.”

Anti-fingerprint lades

Marloes vindt het vooral fijn dat ze geïnvesteerd hebben in anti-fingerprint lades. “Het zijn mooie stevige, prettige lades. Je ziet zelden vingerafdrukken; of je moet echt hele vieze vingers hebben. Met het idee dat we hier straks een kleintje hebben rondlopen, is die anti-fingerprint zo fijn. Zeker bij zo’n donkere keuken.”

Close up foto van de keukenkasten en het marmeren aanrechtblad

Merken die zijn gebruikt in deze keuken

Bora logo Quooker logo AEG logo
Wil jij ook een unieke keuken op maat?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp je unieke keuken.

Stap 1:Kies hier je locatie

Ontdek meer verhalen