Thuis bij Marit

Het kookeiland is gewoon een heel mooi meubel. Het is eigenlijk het hart van het huis.

Een thuisgevoel creëren; bij Marquardt Küchen doen we niets liever. Ook voor Marit uit Moergestel mochten we hier aan bijdragen. Onlangs gingen we bij Marit op bezoek om de nieuwe keuken te bewonderen die Marit en haar man hebben gekocht bij Marquardt Oisterwijk.

Marit woont met haar man en twee pubers in een huis waarin landelijke en industriële stijlen in elkaar overvloeien. Het huis kent rauwe en strakke elementen, maar heeft wel een warme uitstraling. Marit en haar man kozen voor een greeploze keuken in lichte houttinten. Het grote kookeiland werd voorzien van een prachtig natuurstenen werkblad waar ze nu heel blij mee zijn. Het is een huis waar het nu helemaal klopt en ze zich allemaal thuis voelen.

Overzichtsfoto van de keuken van Marit
Neem een
kijke binnen

Waarom zou jij Marquardt aanbevelen?

Vanaf het moment dat we de showroom binnen liepen was de klik meteen goed! We werden warm onthaald met een kop koffie met een stuk gebak. Er wordt goed naar je geluisterd, maar er worden ook voorstellen gedaan. Het gevoel was zo goed dat we dachten, waarom verder zoeken?

 Naast de keuken heeft Marit ook een gigantische bijkeuken erbij laten bouwen in dezelfde stijl als de keuken. Dit maakt het plaatje compleet voor een georganiseerde huishouding. ‘Eerst lagen alle kookspullen gewoon in de keuken. Daar was niet altijd plek voor en dan moest ik ze op andere plekken opbergen zodat het niet rommelig werd. Nu kan ik dit kwijt in de bijkeuken en liggen spullen eigenlijk altijd binnen bereik als ik ze nodig heb. Heel handig dus, maar vooral ook erg mooi omdat het één is met de stijl van de keuken.’
Wesley was een houvast tijdens het hele proces. In grote lijnen wisten we wel wat we wilden met de keuken. Maar zodra we dieper op de details in gingen vonden we het erg prettig om Wesley erbij te kunnen betrekken. De eerste keuze viel op een zwarte keuken, maar toen Wesley ons de keuken met houten fronten liet zien vonden we die toch net wat leuker. Daarnaast heeft Wesley een goed oog voor detail, zo hebben we ons 8 cm dikke natuurstenen blad en de stoomoven aan hem te danken.

Foto van het kookeiland in de keuken van Marit Close up foto van het kookeiland Foto van de achterwand van de keuken van Marit Marit in haar nieuwe Marquardt keuken
De bijkeuken van de industrieel/landelijke keuken van Marit

Bijkeuken

 Naast de keuken heeft Marit ook een gigantische bijkeuken erbij laten bouwen in dezelfde stijl als de keuken. Dit maakt het plaatje compleet voor een georganiseerde huishouding maar vooral ook erg mooi omdat het één is met de stijl van de keuken.

Een bijkeuken biedt de ruimte om naast je keukenaccessoires ook je huishoudelijke apparaten te stallen. Zo staan je stofzuiger en wasmachine hier altijd dichtbij wanneer je die snel nodig hebt of even een wasje wil draaien tijdens het koken. 

Meer weten over de opties van een bijkeuken?

Wijnkoeler

Wijn is het allerlekkerst als deze perfect op temperatuur is. Met een wijnklimaatkast bewaar je elke fles wijn op de beste bewaartemperatuur. In ons aanbod vind je verschillende opties. In deze keuken is gebruik gemaakt van een wijnklimaatkast met ruimte voor 51 flessen en 2 temperatuurzones met touch display. Zo geniet je altijd van een vol glas rode wijn, fris glas rosé of een koel glas witte wijn.

Ontdek onze A-merken
De klimaatkast in de keuken van Marit

Merken die zijn gebruikt in deze keuken

Novy logo Quooker logo Bauknecht logo
Wil jij ook een unieke keuken op maat?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp je unieke keuken.

Stap 1:Kies hier je locatie

Ontdek meer verhalen