Thuis bij Bernadette en Richard

Het zijn allemaal eigen ondernemers, je belt niet naar een hoofdkantoor.

Bernadette en Richard omschrijven hun interieurstijl als kleurrijk en modern. Voor hun nieuwe keuken kozen ze voor een strakke stijl met warme kleuren en houtaccenten. Ze benadrukken dat de keuken modern, maar niet kil is en dat de indeling een fijne sfeer creëert. Het koppel heeft veel ervaring met de aanschaf van keukens en wist dan ook precies wat ze wel en niet wilden. “Doordat we aan het verbouwen waren, konden we de indeling van de keuken volledig zelf bepalen. We wisten eigenlijk meteen dat het een grote keuken moest worden en wat de opstelling zou moeten zijn. Daarnaast wilde Bernadette ook heel graag lekker bij de ramen naar buiten kunnen kijken; veel licht in de keuken.”

Overzichtsfoto van de landelijke keuken met keramieken werkblad
Neem een
kijke binnen

Waarom zou jij Marquardt aanbevelen?

Bernadette & Richard

Na aankomst bij Marquardt Rotterdam, waren we onder de indruk van hoe snel Mike onze woonwensen begreep. Hij had al snel gevoel voor onze voorkeur voor kleurcombinaties en een specifiek type keuken, waardoor het hele proces efficiënt en soepel verliep. Mike zei tegen ons: “Ik heb nog nooit meegemaakt dat iemand zo snel voor een de keuken is geslaagd.'” Naast dat hij goed naar onze wensen luisterde, had hij ook eigen waardevolle inbreng. Hij kwam met ideeën waar we zelf nooit op zouden komen maar waarvan we dachten, ‘hé, dat is eigenlijk wel heel mooi’.

We hadden al ervaring met andere keukenzaken, maar Marquardt onderscheidde zich met de persoonlijke benadering en het meedenken. We zijn erg te spreken over de manier waarop ze ons van a tot z met het project begeleidden. Dat Mike onze wensen snel begreep en daarnaast ook mee durfde te denken, was precies de balans die we nodig hadden in onze zoektocht naar de perfecte keuken.

Vooraanzicht van het keramieken werkblad van de moderne keuken bij Bernadette en Richard Close up van het keramieken aanrechtblad Close up van de Quooker kraan en het keramieken werkblad
Close up foto van de kookplaat en de Bora afzuiging in het keramieken werkblad

Kookplaat met afzuiging

Het koppel is ook positief verrast over de apparatuur, zoals de kookplaat met afzuiging. “Ik vind de kookplaat met ingebouwde afzuiging heel fijn. Daar had ik in het begin wel mijn bedenkingen bij. Het ziet er mooi uit in de showroom, maar we hadden nooit gedacht dat het ook zo goed zou werken!”

Koken op inductie – waarbij je kookt op een glazen kookplaat die uitsluitend de pan verwarmt – is helemaal van deze tijd. Deze manier van koken is energiezuinig, efficiënt én veilig. De kookplaat heeft een ingebouwd afzuigsysteem, dus er is geen afzuigkap in het zicht. Door het recirculatiesysteem zijn er geen buizen nodig, wat erg handig is.

Opbergruimte

Richard is vooral tevreden over het eiland en de ruimte in de keuken. “Ik maakte me vooraf zorgen over of er genoeg opbergruimte zou zijn. Maar nu kan ik alles in het kookeiland kwijt. Het is echt ongelooflijk hoeveel er in die lades kan.”

Zij aanzicht van de landelijke keuken met keramieken werkblad

Merken die zijn gebruikt in deze keuken

Bora logo Quooker logo
Wil jij ook een unieke keuken op maat?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp je unieke keuken.

Stap 1:Kies hier je locatie

Ontdek meer verhalen