Thuis bij Bart en Marit

Het was zo fijn dat we stalen en tekeningen mee naar huis mochten nemen voor we een besluit namen.

Bij Marquardt vinden we het belangrijk om persoonlijk contact te houden met onze klant. Zo gaan we ook regelmatig langs bij onze klanten als hun keuken gerealiseerd is. Want we zijn natuurlijk benieuwd hoe de nieuwe keuken bevalt! Zo spraken we in Uitgeest Marit en Bart.

Marit: “We wisten qua keuken al wel een beetje wat we wilden. We wilden graag een donkere keuken met hoge kasten. Over het blad hadden we nog geen idee, dus daar hebben we ons wel echt in laten adviseren. Een kookeiland hoorde ook tot onze wensen.“ Het stel had veel op internet gekeken en zagen daar heel veel wat ze leuk vonden. Ze dachten eerst dat ze ook een donker blad hun voorkeur had. Maar na een ronde in de showroom en advies van Tom, kozen ze toch voor een wit marmeren blad.

Marit en Bart proosten op hun nieuwe Marquardt keuken
Neem een
kijke binnen

Waarom zou jij Marquardt aanbevelen?

Bart & Marit

Je moet heel veel keuzes maken als je een keuken gaat kopen. Bij iedere keuze zijn we echt goed geadviseerd en ontzorgt. Zelfs bij de montage werd er goed meegedacht.” In de hoek liep een muur helemaal rond en dat is lastig met een rechte keuken. Een flinke uitdaging voor de monteurs, waar ter plekke maatwerk voor nodig was. Bart: “Ze lieten de kast ondiep maken en daar zie je nu dus helemaal niets meer van!”

Overzichtsfoto van een gerealiseerde keuken in Uitgeest Close up foto van een gerealiseerde keuken in Uitgeest Close up foto van de oven in een gerealiseerde keuken in Uitgeest Close up van de goudkleurige kraan in een gerealiseerde keuken in Uitgeest
Overzichtsfoto van de keuken van Marit en Bart, in Uitgeest

Kookeiland

Bij de keuken is bewust gekozen voor een schiereiland, in plaats van een vrijstaand eiland. Een keuze die resulteert in meer ruimte. De opstelling die ze nu hebben oogt niet alleen ruimtelijk, maar biedt ook daadwerkelijk veel opbergruimte. Ook hebben Bart en Marit er een stuk muur erbij gezet, zodat er nog een extra kast bij kon komen.

Marmeren blad

Met een marmeren werkblad haal je een 100% natuurlijk en duurzaam materiaal in huis. Door de eigen unieke kleur, structuur en oppervlakteafwerking is geen enkel blad hetzelfde.

In onze steenfabriek kan je kiezen uit diverse marmeren werkbladen. Voor de gewenste afwerking zijn deze bladen gepolijst of geleatherd. Ben je op zoek naar een gesloten, glanzende oppervlakte-afwerking die goed te onderhouden is? Onze leather werkbladen hebben een zogenaamde ‘ei glans’ oppervlakte-afwerking. Dit zorgt ervoor dat de kleuren en marmer structuren minder worden benadrukt, maar daardoor is het vochtopnemend vermogen ook minder. Wel worden deze leather werkbladen voorzien van een speciale coating om invloeden van buitenaf te beschermen.

Meer over stenen werkbladen
Close up foto van een marmeren werkblad

Merken die zijn gebruikt in deze keuken

Quooker logo Siemens logo Bora logo
Wil jij ook een unieke keuken op maat?

Maak een vrijblijvende afspraak in de winkel en ontwerp je unieke keuken.

Stap 1:Kies hier je locatie

Ontdek meer verhalen